VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA DAGARNA SOM TJUGONÅNTINGÅRING

Regnig lördag, inte det bästa vädret för fotbollscup utomhus hehe… Med två bebisar som kanske inte kommer tycka att det är dökul att sitta/ligga i vagnen under den tiden? OCH vi måste dessutom gå dit eftersom bilen är inte på verkstad. Jaja. Det viktigaste är förstås att vi går dit och hejar på Elion, han vill ju så gärna att vi alla kommer. Hela familjen! Hela familjen är enligt honom han själv förstås och sen jag, M, Idun, Aston, F och farbror John (som bor hos F och Elion nu) haha.





Bläddrade i några tidningar när jag satt i frisörstolen häromdagen. Fnissade lite åt artikeln om speciell träning för 30-åringen, kändes plötsligt som att jag ska ta klivet över på ”den andra sidan” och bli gammal om några dar ;). Nu var det kanske mer att man som 30-åring ofta har familj, jobb, hus etc som tar TID, men ändå. M påminde mig senast vid frukosten att jag har tre dagar kvar som tjugonåntingåring.





Sen kom det här. Kände mig träffad igen med tanke på att förgående tips var till 30-åringen haha. ”Bekämpa åldrandet”. Men faktiskt så ska jag investera i en speciell nattkräm tänkte jag, kör Maria Åkerbergs face lotion morgon och kväll och på natten behöver man ju mer återfuktning, när huden återhämtar sig. Tips på någon bra? Emma S nattkräm fanns det tips om i samma tidning och det märket gillar jag!


  


I tidningen stod även en hel del om mat. Mat som är så viktigt! Viktigt för att orka, för att må bra och till och med må bättre. Jag tycker det är häftigt att bara mat kan påverka kroppen så pass att man till och med kan se i studier att risken för cancer minskar. Men egentligen är det kanske inte så konstigt. Det är ju lite samma princip som att man tankar bilen med bensin eller annat drivmedel. Tankar man med fel går motorn sönder, simple as that. Vår kropp har mat som drivmedel och jag tror defintivt på att äta mycket av bra mat istället för att banta. I förslaget för en matdag kan ni ju se att det är mycket mat, kan lova att man blir mätt. Roligare än att ta en bantningsshake några gånger om dagen va ;)? Det tycker som älskar mat i alla fall.



KRAM på dig!


Kommentarer


  1. Sara 14 maj, 2016 on 12:33 Svara

    Själv har jag jag tre månader kvar innan the dirty thirty startar. 🙂

    Jag kan tipsa om Eco cosmetics nattkräm, superbra. Finns till bra pris på vitaminvaruhuset.(Alla deras krämer etc är SÅ bra!)

    Hoppas ni inte fryser ihjäl under fotbollscupen. Sviiiinkallt verkligen!

    Kram Sara

    • Evelina 15 maj, 2016 on 10:59 Svara

      Åh tack för tips! Njuuut av dina sista månader som ungdom nu då haha…
      Kram!

  2. Stugan på fjället 14 maj, 2016 on 18:26 Svara

    Jag som nyligen lämnat trettionånting kan säga att trettio är ju rena ungdomen ? Nu börjar man faktiskt inse att man kommer bli GAMMAL en dag???

    • Evelina 15 maj, 2016 on 10:59 Svara

      Hihi tur att vi lever allt längre nuförtiden i alla fall 😉
      Kram

  3. Elina 14 maj, 2016 on 18:27 Svara

    Jag har ett år och några månader kvar innan jag fyller 30 och har nojjat lite sen jag fyllde 28! Snacka om slöseri med nojjande!! Haha, det är ju ändå bara en siffra…. ?

    • Evelina 14 maj, 2016 on 18:58 Svara

      Men ja!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna