VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MUUU

   


Idun älskar älskar ääälskar djur (ja det gör väl alla barn typ men ändå) så dagens aktivitet var kanske främst för henne. Eller M? Han har visst aldrig varit på kosläpp innan. Elion är i en sån där ålder där han säger neej vad tråkigt men sen när det väl är dags tycker han det är roligt. Summa sumarum – hela familjen tyckte det var en mysig utflykt!


    
Glada kossor!


  
Närbild 😉


    
 
Sen fick hela syskontrion rida på en ko som var helt otroligt snäll! 


Aston sa att han vill flytta ut på landet för han sov såå skönt i vagnen som skumpade behagligare än någonsin. Mamman känner också för det, flytta till landet. Faktiskt. Det är inte korna som lockar mig haha, men just det där lugnet. Skogen. Harmoniskt är det. Fast en del av mig älskar ju att ha gångavstånd till centrum också. 


Bilfärden gick över förväntan förresten. Min rumpa har blivit mindre sen sist (under dessa sju veckor var detta andra gången vi åkte såhär) så nu kunde jag till och med sitta rakt mellan stolarna OCH (nästan) knäppa bältet utan problem haha. Det är bara fortsätta powerwalka så kanske vi inte behöver byta bil? Har ju ändå en sisådär fem kg till att gå ner. Haha jodå, byta bil ska vi absolut men M kanske får som han vill med en A6:a… 


Kommentarer


  1. Maddo - 1 år som mamma 1 maj, 2016 on 20:23 Svara

    Vilken mysig dag! 🙂
    Vi bor ute på landet och idag när vi gick på promenad så hade släppt ut korna, Vibs blev helt överlycklig! 🙂
    Djur är verkligen grejen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna