VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SPECIELL SÖNDAG

   


 


Idag vaknade vi upp med snö utanför!! Hoppas den är kvar när jag slutar jobbet så att vi kan inviga Elions grejer. Ska köpa en babypulka till Idun här också.


  


Och idag går vi in i vecka 30. Alltså jag är så tacksam. De där blödningarna jag hade i början har verkligen påverkat mig, det har jag märkt nu i efterhand. På både gott och ont. Oro till max men också enorm tacksamhet för att allt är bra. Och nu börjar ju lillebror bli en färdigbakad bebis som faktiskt skulle klara sig rätt bra utanför magen, det lugnar massor.


Back to work nu, har bara en lite lunchrast 😉


Kommentarer


  1. Frida 27 december, 2015 on 14:42 Svara

    Vad härligt. Själv är jag i vecka 9. Extra roligt att följa din gravidilitet när jag själv väntar liten. 🙂
    Ha en skön lördag!

  2. Johanna 28 december, 2015 on 06:46 Svara

    Jag har uppmärksammat att ni inte har ngt fönsterbrädor. Är detta ett medvetet val eller har de bara inte kommit upp efter reno? Känns det inte lite tomt utan blomster i fönstren, speciellt när det inte hänger ngt i fönstret annars?

    • Evelina 28 december, 2015 on 21:03 Svara

      Haha nej vi tog ner de gamla för de var så fula. Nu funderar vi på om vi ska sätta dit nya mindre eller ha utan. Känns inte alls tomt eller konstigt eftersom det är brevid kaminen, där vill vi inte stänga till det, i matplatsen, där vill vi att det ska kännas så öppet som möjligt, och i köket, precis brevid där det kommer komma upp en ”breakfast bar” inom kort. Så vi får se 🙂

  3. Malin 28 december, 2015 on 11:09 Svara

    Redan vecka 30, herregud så fort det går! 🙂

    • Evelina 28 december, 2015 on 21:02 Svara

      Jaa! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna