VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JULAFTONSKVÄLLEN

IMG_9280


IMG_9290


Julaftonen hemma hos svärföräldrarna var superdupermysig! Vi åkte hem strax innan 23 för att Idun hade svårt att komma till ro, hon somnade men vaknade till då, så det kändes bäst att åka hem så hon fick fortsätta sova i sin säng. Jag blir alldeles varm i hjärtat när andra bryr sig om henne så mycket som de gör, att det finns så många underbara människor i hennes närhet. DET är det enda jag önskar mig här i livet, att mina barn får just det.


Lille A fick också sin första julklapp i år. Det var farmor och farfar som köpt en matchande förvaringsstol till Idun, eftersom han och Idun ska dela rum ett tag så tänkte de på just det, att det ska matcha i deras rum.


På tal om deras rum så är renoveringen igång idag igen efter gårdagens vila. Vi hade en lugn dag till runt halv tre på eftermiddagen. Brunch och soffmys alla tre. Sen hoppade M i snickarbyxorna för att isolera väggen och nu håller han på att sätta upp gipsskivorna som sedan ska spacklas. Måla och tapetsera är nästa stora steg, ska bli så kul att se hur det bli! Jag och Idun har mest myst. Varit en runda i affären för att köpa potatis till dagens middag. Men vi är båda trötta idag, hon efter att bara ha sovit en nap idag så hon slocknade redan vid 19 (vanligtvis somnar hon mellan 19.30-20) och jag är trött efter två väldigt sena kvällar och en förkylning som försöker bryta fram. Men det hinns inte med, i helgen väntar jobb och sen vill jag ha en veckas julledigt med alla mina älsklingar! Det pratas om snö på söndag och det hade ju varit väldigt skoj så att Elion kan få inviga två av sina julklappar – snow kick och snowracer som finns som otroligt prisvärt paket hos Jollyroom! Gillar ju inte snö egentligen, men just för att få någon pulkadag är det mer än välkommet!



Kommentarer


  1. Diana 25 december, 2015 on 21:19 Svara

    Vilken otroligt fin bild på lillan där.
    Mysigt med så många som bryr sig.
    Ja du, nu hoppas jag bara på att det ska komma snö, jag gillar heller inte snön direkt men för barnens skull så känns det roligast.

    Ha en fin kväll

  2. Lisa 26 december, 2015 on 16:13 Svara

    Tusen tack för tipset om skräddarsydd skjorta (son of a tailor). Det blev en riktig succe hos sambon som annars är rätt kräsen med presenter 🙂 Fick ju dessutom rabatt tack vare dig 🙂 Hälsningar en annan Vmotjej som är något år yngre men som hade koll på dig för att du var äldre när vi gick på Apladalsskolan 😉

    • Evelina 28 december, 2015 on 21:05 Svara

      Åh vad roligt att det uppskattades! M gav ett sådant gift card till sin bror och det blev väldigt uppskattat även där 🙂
      Hihi vad roligt att vi gått i samma skola! Hur många år yngre är du?
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna