VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HOTELL & SHOPPING

Vilken underbar natt det var! Jag var så trött igår att jag slocknade direkt, och sen sov jag utan att vakna en endaste gång fram till strax innan 08 när Idun vaknade. Det har inte hänt sen innan jag blev gravid för 1,5 år sen. Det är ju helt knasigt att tänka att jag varit gravid så länge haha. De där tre månader mellan Idun och lillebror i magen räknas ju knappt 😉 När lillebror föds har jag och M varit tillsammans i 2,5 år varav jag har varit gravid i 1,5 år av den tiden. Alltså har han känt mig längre tid som gravid än ogravid då. Lite knasigt men kommer såklart ändras snart :).


Jag ska alldeles strax iväg till jobbet några timmar så jag får nog skriva mer om vårt dygn i Göteborg senare. Förmiddagen rusade förbi med plock i huset, M har dragit elen i rummet som renoveras samt satt in några extra uttag, i hallen och i Elions rum.


IMG_8628


Hotellet vi bodde på, Hotell Bellora, är verkligen ett charmigt litet hotell med italiensk touch. Mitt på avenyn dessutom, så läget kan inte bli mycket bättre om man vill ha nära till det mesta!




IMG_8640


Första delen av gårdagen tillbringade vi på stan och i Nordstan. Idun sov en stund och vi handlade en del smått. Hade verkligen sett fram emot Cubus men glömde visst av att gå dit helt. Jaja, nästa gång! Vi räknade på det igår och vi har hunnit med hela åtta göteborgbesök under våra dryga två år. Man kan säga att vi älskar den här staden!





Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna