VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGENS & NY DAMMSUGARE


Dagens jag i ett provrum på Kappahl med sovande bebis i vagnen. Vi roade oss på köpcentret en stund medan M var i stugan och sen kom han och hämta oss när han var klar där. Magen växer för varje dag och imorgon går vi in i graviditetsvecka 29! Köpte med två plagg och kunde utnyttja både rabattkupong, bonuscheck och så har de ju 40% på valfri vara just nu. Hur bra som helst! Det blev en lång finare kofta och en fin blus, båda i svart. Tycker att bland det roligaste med att vara ljus är att jag trivs mycket bättre i svarta kläder.


Koftan jag har på mig idag köpte jag på Macy’s i New york och övrigt är från H&M.


Sen var det ju så att i morse när jag skulle ta en svängom med dammsugaren så tvärdog den. Bara sådär. Går ju inte leva i ett hem med två barn varav den ena är på golvet nästan all vaken tid utan en dammsugare så vi snabbgooglade (seriöst, jag googlar nog mest i hela stan) och åkte sen mot Media markt där vi köpte en ny dammsugare från Electrolux som jag är så nöjd med.


;







Haha kolla vilken entré vi gjorde på Media markt! Idun vinkar hela tiden ungefär och här kunde jag inte låta bli att fnissa åt att det såg ut som att hon skulle vara den lilla prinsessa vi tycker att hon är fast på riktigt ;)…


Nu har jag och Idun myst i soffan medan hon sov sin andra nap och min älskade har påbörjat renoveringen i småsyskonens rum. Väggen mot storebrors rum tas ner (tror han precis är klar med just det nu) på deras sida för att tilläggsisoleras (vi bor i ett riktigt kortlekshus) och övriga väggar kommer också tilläggsisoleras efterhand men typ i samband med fönsterbyte och så.



Kommentarer


  1. Karin B 19 december, 2015 on 18:20 Svara

    Så härligt att din mage växer!

  2. MIlla 19 december, 2015 on 19:44 Svara

    Underbara bilder.

  3. Sofia 19 december, 2015 on 21:41 Svara

    När är huset byggt? Väntar på att det ska bli måndag så skriver vi förhoppningsvis oxå kontrakt på ett hus ? Börjar ju bli helt nojig..haha.. hur hanterade du husstressen? Om du förstår vad jag menar.. känns bra men ändå ett stort och dyrt steg i livet osv.

    • Evelina 19 december, 2015 on 22:13 Svara

      Det är byggt 1960! Men med spillvirke för att få upp ett radhusområde för barnfamiljer… Så det är verkligen ”dåligt” byggt i grunden haha…
      Vad spännande för er!!! Menar du budgivning och så? Den är hemsk! Sa nu när vi var med i den här sista att får vi inte detta huset vill jag aldrig mer vara med i en budgivning igen ;)…
      Och ja, stort steg absolut men jag tänker trygghet och HEM. Älskar den känslan även om det är dyrt med hus, finns alltid nåt att göra osv. Kram!

      • Sofia 20 december, 2015 on 07:10 Svara

        Ojoj.. Men med din handy
        man så kommer ni ju få ordning på huset ? Jag tänker oxå hem men det rör sig om så stora summor… Nervös som tusan över pengarna och att något går sönder så sitter vi där. Vi bor i sthlm och gör som alla andra nu maxar budgeten för att överhuvudtaget få ett hem. Vi har letat i 1.5 år.puh. Bara och andas så löser sig allt..!! Kommer behöva lite målar tips för allt sånt kommer vi få göra själva…haha.
        Ha en jätte mysig 4:e advent!! Och tack för en jätte mysig blogg, har hängt med sen Linköping ?

  4. AnsoAnna 19 december, 2015 on 22:43 Svara

    Men så söt hon är när hon vinkar sådär 🙂

  5. Ulrika F 19 december, 2015 on 23:18 Svara

    Fina prinsessan Idun 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna