VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN TILL TAND!

Måndag och sista skolveckan för året! Det var otroligt skönt väder på morgonpromenaden. Mörkt på väg till skolan och lite snö på marken men när vi närmade oss hemma var himlen vackert rosa.





Lilla sötnosen som håller på att få en tand till! Såg ett litet risgryn igår kväll som börjat titta fram så det är såklart därför hon sov lite oroligt några kvällar i förra veckan. Inte konstigt att det gör ont när det är så stora tänder som ska bryta igenom!

 

Den här veckan bjuder på julgranspynt efter skolan idag, mamma-bebis-lunch nån dag senare i veckan och på söndag väntar en tripp till julstaden Göteborg. Längtar! Älskar Göteborg och älskar att de som stad är otroligt duktiga på att marknadsföra staden och vad man kan hitta på när man besöker den. Jul på Liseberg är ju förstås en självklarhet det här besöket!

 


Kommentarer


  1. Frida 14 december, 2015 on 13:27 Svara

    Härlig bild på din lilla bebbe. Jag är nu gravid i vecka 7. Hur mådde du under dina graviditeter så tidigt? Har inte berättat för någon än att jag och min kille väntar barn. Vi vill hålla på det hela tills julafton. 🙂 Så jag har ingen att ventilera med mer än min sambo och barnmorska.

    • Evelina 14 december, 2015 on 20:48 Svara

      Åh grattis!!! Jag mådde småilla med Elion från början, i vecka 7 och tre veckor framåt mådde jag väldigt illa på morgonen och spydde ofta en gång efter frukost. Med Idun mådde jag jätteilla hela dagarna från vecka 8 ungefär tror jag. Spydde inte men mådde sååå mkt mer illa. Denna gången mådde jag ungefär som med Elion i början, konstigt småilla bara men spydde inget och det var helt under kontroll så länge jag åt var tredje timme. Hoppas du slipper värsta illamåendet men gör du inte det så är det ju sååå värt det ändå 😉
      Låter mysigt att berätta för alla på julafton, hade jag också väntat på. Kram och lycka till med allt!

  2. Frida 15 december, 2015 on 10:55 Svara

    Tack, och tack för ditt snabba svar! 🙂 jag mår lite småilla visa dagar, trötthet och tappad matlust ibland. Känns lite som när man är sjuk. Precis, det är ju så värt det. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna