VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KÄRLEK & RÄDSLAN ATT INTE RÄCKA TILL

Alltså jag tycker det är så roligt att jobba lite då och då, men när jag får MMS från M likt detta, ja då vill jag hem direkt och pussa på de sötaste små kinderna i världen.



Idag blir hon 9 månader vår lilla solstråle. Om 3 månader fyller hon alltså inte bara 1 år, då beräknas hon även bli storasyster. Jag längtar samtidigt som jag är orolig för att inte räcka till åt två småttingar och bästa storebror. Och M, och mig! Vilket i-landsproblem, men jag önskar inget hellre än lyckliga och glada barn och att de känner att de har roligt med sin mamma. Samtidigt så vet jag ju att barn blir glada för det lilla, och all den kärlek jag har som grund i min föräldraroll tror jag är den bästa grunden. Och vi är ju ett grymt team jag och M, så nånstans vet jag ändå också att det bara kommer bli ännu bättre med fem i familjen. Vi kommer bli rika, ännu rikare, på just kärlek!


Så mycket bättre på tv:n, sammandragningar- och sprattelrace i min mage och vi drömmer oss bort i hur den där utbyggnaden skulle se ut i vårt radhus. Lördagkvällen hos oss! Vad händer hos dig?


Kram/E


Kommentarer


  1. Elina 13 december, 2015 on 16:10 Svara

    Det där med att vara lite orolig för att inte räcka till kan jag känna igen mig i. Men det är ju tur att man oftast är två om det och kanske är det bara bra att man oroar sig för det ibland? Värre vore det ju om man aldrig reflekterade över om man hinner med sina barn ordentligt och då kanske skulle missa om något barn kanske behövde någon extra stöttning med något eller så. Det är bara att försöka hinna med allt så gott det går med dom timmar som ges varje dygn, mer går ju inte att göra. <3 Men som du skrev; i-landsproblem och en stor familj är värt det alla gånger tycker jag. Har tre barn och skaffar gärna ett till, fler barn ger mer kärlek som du skriver och inte bara i relationen förälder/barn utan också emellan syskon <3

  2. Therese 13 december, 2015 on 17:34 Svara

    Jag kan dela med mig av mina erfarenheter kring syskon tätt. Vi har nästan 15 månader mellan våra pojkar (lillebror föddes dessutom helt plötsligt i V30). Det har gått bra men så klart även tufft många gånger. Det känns ibland som en förskoleverksamhet, mat, amning, påklädning och nattningar men på något sätt så löser sig dagarna 🙂 Blir mycket planering för att slippa onödig stress, fastförsöker njuta också! Viktigt att ha mellis så allas blodsockernivå är bra (inklusive mamman och pappans 🙂 ) Nu önskar jag mig att få sova mer och att vi får hålla oss friska! Hur firar ni jul? Tack för bra blogg.

  3. Lise Eriksen Bru 17 december, 2015 on 23:42 Svara

    Att få tiden att räcka till kommer säkert bli svårt ibland, men en sak är säker; det kommer inte saknas kärlek – och det räcker ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna