VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RABATT PÅ BÄSTA BARNJEANSEN

Tjoho, äntligen har jag möjlighet att ge er en ny rabattkodOssoamis slitstarka jeans. De tål ALLT och finns nu även i en mjukisjeansvariant som Elion älskar. Lagret är nyss påfyllt men vissa storlekar börjar redan ta slut så passa på innan de tar slut igen!


enyi-front-grey-mudd_404


Rabattkoden du använder är HAPPILY14 som ger 100 kr rabatt när man handlar sitt första par byxor hos Ossoami. Bytesrätt t om 30 december och fri frakt när du handlar över 595 kr.


Här har vi startat dagen med morgonpromenad till skolan för att lämna Elion och morgondusch för att pigga upp trötta preggot. Bäddat rent sängarna och hängt upp julstrumporna. Fast inatt har jag sovit bättre än på länge! Lillebror har nämligen vänt på sig så jag tror att det underlättar massor nattetid eftersom han inte kramar på blåsan som tidigare. Och ännu en fördel är att jag nu har fått känna massa små kickar mot handen, imorse vaknade jag dessutom av att han låg och sprattlade med sina små fossingar upp mot bröstkorgen. Låter ju inte så himla skönt kanske men oj vad jag njuter! Det här är bästa botemedlet mot min oro.


Har skön träningsvärk efter tisdagens bodypump och önskar att det ska sluta regna så vi kan komma ut på ännu en promenad senare idag. Vägrar gå om det blåser och regnar som nu ;). Men vi ska traska över till Karin om en liten stund och det är minsann inte fy skam det heller!Kommentarer


 1. Trebarnsmamma 10 december, 2015 on 11:09 Svara

  Tyvärr har vi tvärtom, erfarenhet av att jeansen inte höll särskilt länge (användes högst 15 gånger innan de var trasiga på knäna), och garantin visade sig inte gälla. Då har vi ändå ett barn som har väldigt lugna intressen, schack, läsa och rita typ. Jag skulle inte rekommendera någon att gå på deras bluff (andra jeans tycks hålla minst lika bra).

  • Evelina 10 december, 2015 on 15:28 Svara

   Oj! Vi har ju använt dom i flera år och varit toknöjda hela tiden. Ännu mer nu när mjukisvarianten finns. Ska höra med dom vad dom säger om ditt fall!

  • Ossoami/Linda 10 december, 2015 on 21:45 Svara

   Patentmaterialet Cordura Denim som används på framsida ben på Ossoami’s byxor är extremhärdig mot nötningsslitage. I våras lät vi testa nötningshärdigheten på våra basjeans – dvs på de modeller vi ger ett års garanti mot nötningshål på knä – hos Swerea IVF Testlaboratorium för att få veta exakt hur tåliga de är. Det resulterade i ett världsrekord i slitstyrka och visade svart på vitt att Ossoami-jeansen är 17-34 gånger tåligare mot nötningsslitage än alla andra barnjeans på marknaden. På Facebook-sidan Jeanseländet kan man läsa allt om hur testet gick till och fortlöpte. Ossoami producerar även tunnare jeans & byxor, med en tunnare Cordura Denim på knä – som ett alternativ när man prioriterar följsamhet och mjukhet framför optimal slitstyrka. Knäna på dessa modeller är också extremt nötningshärdiga när man jämför med en standardbyxa i motsvarande tjocklek. Dock når den tunnare Corduradenimen inte riktigt upp i samma nötningshärdighet som den kraftigare som används i basmodellerna , vilket är anledningen till att de tunnare modellerna inte omfattas av garantin. På Ossoami’s hemsida under fliken Om Osso/Garanti hittar man all information om vad garantin omfattar och hur den fungerar. Vi gör också löpande kundundersökningar för att få reda på hur de barnfamiljer som använder våra byxor upplever vår produkt och hur vi kan vässa vårt koncept ytterligare för att möta de behov som finns. Vår senaste undersökning visade att nio av tio upplever ”stor till mycket stor” skillnad i hållbarhet på knä och är återkommande kunder.

   • Evelina 10 december, 2015 on 21:51 Svara

    Tack för ditt svar Linda!

 2. Alexandra 10 december, 2015 on 12:50 Svara

  Umgås du inget med Karro längre?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna