VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VECKA-25-BESÖKET

10027316-origpic-e659f2

Fiiin sjal från Ester Elenora som finns hos Campadre just nu. Många kampanjer har leverans innan jul så här kan du verkligen göra julklappsfynd! Bli medlem här om du inte redan är det.

 

Vi har haft en orolig natt, vet inte vad som är på gång men Idun har ju hittills alltid sovit nätterna. Eller ja hon sov nu med, men har sovit oroligt ett par nätter så inatt flyttade jag över henne till oss redan vid midnatt. Kanske någon utvecklingsfas där hon vill ha och behöver mer närhet än vad hon får om dagarna? Då får hon självklart det ♥

 

Föräldrarna var riktigt trötta igår kväll och M gjorde sådär som är rent livsfarligt när det kommer till risken att somna i soffan. Han la mig bakom mig och precis som sist dröjde det inte många minuter innan vi båda sov haha. Vanligtvis ligger vi alltid och håller hand och sådär i soffan, men just den positionen är sovställning för oss.

 

Idag väntar MVC-besök, det där vanliga vecka-25-besöket. På hemvägen ska vi hämta Elion på skolan, han sover här inatt och det är en himla tur för det är ju långt till söndag annars!

 


Kommentarer


  1. Tilda 25 november, 2015 on 10:37 Svara

    Min dotter som är född natten efter Idun har också sen start sovit bra på nätterna, men i natt och natten innan sov hon oroligt.. Läst att vid 8 månader börjar bebisar drömma mer vilket påverkar sömnen.
    Lycka till på vecka 25-kontrollen.
    Kram

    • Evelina 25 november, 2015 on 10:48 Svara

      Ahh kanske är det då! Tack snälla 🙂
      Kram

  2. Elina 25 november, 2015 on 19:03 Svara

    Samma sak här! Vår bebis som också är 8 mån har precis börjat sova väldigt oroligt! Vaknar till på kvällen och vaknar otaliga gånger på natten så att man får stoppa i nappen. Hon har sovit väldigt bra tidigare, från ca 19 till 6-tiden…. Hoppas att våra åttamånaders-sötnosar sover bra snart igen 🙂

    • Evelina 25 november, 2015 on 19:14 Svara

      Ja verkligen! Det gör de säkert då om det är någon ”drömfas” 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna