VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BVC & MVC

 img_7023-0


Bild från gårdagens kvällsmys med nybadad gosbebis mitt i garderobsbygget! Gravidtröjor är ju bra på många vis haha. Det fanns ingen ren pyjamas i badrummet så jag gjorde allt jag kunde för att hålla min lilla bebis varm ♥


Jobbsöndagen gick väldigt bra, det var kul att ha besök av svärföräldrarna som köpte skötbord och gåstol till sitt lilla barnbarn. Visade även vår vagn som vi har beställt. Imorgon ska jag och Idun till BVC och därefter hem till farmor för att testa nyinköpen. 8 månadersbesöket på BVC blev uppskjutet då vår BVC-sköterska blev sjuk men imorgon är det alltså dags. Alltid lika intressant att få svart på vitt hur ens lilla guldklimp växer.


På tal om guldklimpar som växer, idag går vi in i graviditetsvecka 25! Jag har fortfarande emellanåt svårt att ta in att vi ska bli fem i familjen, samtidigt som lillebror känns så självklar redan, trots att han ”bara” är med från insidan av min mage. På onsdag ska jag till MVC och det ska bli skönt att prata med min barnmorska. Känner verkligen att jag kan anförtro mig åt henne och det är precis vad jag ska försöka göra. Jag tycker att det är lätt i tanken att öppna upp mig men sen när det väl gäller tycker jag det är skitsvårt att prata känslor. Kanske ska skriva ett brev haha, trots allt så har jag inga svårigheter med att ”berätta” saker för er, men det är på många vis lättare att få fram tankar i ord. Tycker jag. Ne då, till henne ska jag verkligen säga precis som jag känner och jag vet redan nu att hon kommer ta mina tankar, känslor och min oro på allvar. Det känns skönt.


Hoppas att din dag har varit underbar och utan jobb?



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna