VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN MILSTOLPE!

 
Sköna söndagen fortsatte med en pizza på Dal baffo till väldigt sen lunch. Att bara strosa i stan länge, länge med min bästa vän i hela världen är bland det bästa jag vet. Inga måsten och bara massa tid för varandra och att prata.

 


Vackraste jag vet

 


Kallt men fint. Tyst idag. På somrarna kryllar det förståeligt av folk här på stranden och när jag går just här känner jag lite extra hur mycket jag älskar den här staden som på snart 4 år har blivit mitt riktiga hem. Staden som är så fin oavsett sommar eller vinter, året runt.

 

På hemvägen pratade vi ännu en gång om mina studier, hur vi ska göra. Och nu lutar det nog åt att jag börjar nästa höst! Måste bara kolla med SYO:n att det ens är möjligt, så vi inte ställer in oss på något som inte alls går.

 


Väl hemma igen var det middag för lillan och sen golvlek som oftast. Jag här.

 


Hon där! Kryper inte ännu men ålar och snurrar för fullt. Tror inte det är jättelångt bort men hon får gärna ta det lugnt. Min älskade lilla bebis. När lillebror kommer kommer du ju bli så stor oavsett transportsätt.

 

Sen fick jag jätteont i magen och var tvungen att lägga mig i soffan. Har konserterat nu efter att ha känt efter att det är sammandragningar kombinerat med foglossning. Krypa runt på golvet är nog boven skulle jag tro, det blir för hårt för mina uppmjukade fogar. Idag är vi inne i graviditetsvecka 24 och det är en milstolpe i graviditeten! Nu kan nämligen lillebror klara sig utanför magen men jag vill såklart att han stannar ett par månader till och växer på sig. Tänk att han denna veckan blir lika lång som en linjal! Jag tänker en hel del på förlossningen och har till och med drömt om den. Sista gången jag får vara med om detta magiska och jag börjar äntligen njuta av graviditeten igen.


Kommentarer


  1. malin 15 november, 2015 on 23:10 Svara

    Kommer det fler svar från frågestunden?

    • Tilda 16 november, 2015 on 11:21 Svara

      Undrar samma ☺️

      • Evelina 16 november, 2015 on 11:30 Svara

        🙂

    • Evelina 16 november, 2015 on 11:30 Svara

      Ja det gör det! 🙂

  2. Escaping Reality-ett nytt liv 16 november, 2015 on 03:11 Svara

    Vätterstranden, så jag längtar hem till Jönköping när jag ser de där bilderna! Visst är det en fin stad!

  3. Mikaela 16 november, 2015 on 09:15 Svara

    Dal Baffo är så mysigt!Säger som ovan
    ? längtar hem.Trodde aldrig jag skulle säga det men efter 14 år i storstaden skulle jag kunna tänka mig att flytta hem
    ?

    • Evelina 16 november, 2015 on 11:31 Svara

      Förstår dig!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna