VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÅR DAG

Torsdagkväll och båda barnen sover så nu väntar nån timmes soffmys för mamman och pappan. Torsdag betyder judo för Elion så middagen blir lite senare än vanligt eftersom vi inte kommer hem förrän efter 18 så torsdagskvällar brukar gå extra fort. Idag var även svärföräldrarna på besök när jag och Elion kom tillbaka från judon. Så mysigt med spontanbesök!

Mysigt har även jag och barnen haft i eftermiddag. Vi har varit på IKEA en snabbis bland annat, och sen var vi i några olika butiker för att spana och handla lite smått till Elions rum.

 

 

Igår fick jag ett ryck och möblerade om i hans rum och nu äntligen känner jag att bitarna föll på plats hur det ska vara där inne, med möblering och så. Gardiner blev check på idag och sen ska hyllor upp och sen även tavlorna. Ni skymtar några av trycken från Desenio där 🙂 Ni får se bilder sen såklart! Har fått många frågor om just Elions rum men det har verkligen varit.. ja bara varit liksom. Men nu så finns motivationen och inspirationen äntligen!

 

Har ni testat årets julskum med clementinsmak? Råkade visst få med mig en påse hem innan så ska tjuvsmaka nu tänkte jag, det är ju snaart fredag… 😉


Kommentarer


  1. Emelie 12 november, 2015 on 21:17 Svara

    Du måste ge recension på clementintomtarna! Har inte vågat testa dom själv :p låter skumt (haha!)

    • Evelina 13 november, 2015 on 10:02 Svara

      Tycker de var helt ok! Juleskum med en len smak av clementin. Lite som apelsinglass, fast godis då 🙂

  2. Annika K 12 november, 2015 on 22:13 Svara

    Smakade inte clementin iaf :/
    Mer som… Hmm. Tvål ?

    • Evelina 13 november, 2015 on 10:01 Svara

      Haha tvål! Brukar jag säga om mycket ;)… Men tycker nog inte riktigt det i det här fallet! Var en rätt len smak av citrus enligt mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna