VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MYSIG HÖSTDAG

M jobbar över så vi får se om jag hinner till Bodypump. Annars kanske det får bli en familjepromenad efter middagen? Vi gick ju ofta på såna jag och M innan Idun kom till världen och vi har båda sagt att det är något vi saknar.

 

Det där med familjetid och att umgås tillsammans är något jag är säker på att alla i familjen uppskattar. Igår sa Elion när vi åkte bil mot K-rauta allihop att kan vi använda telefonerna en speciellt tid? Mellan 15 och 16? Alltså dels för att vi inte ska sitta med telefonerna då och då som vi ju faktiskt gör, men han ville också ha gränser själv. Även om han inte alls använder iphonen mycket (han har en med några spel på) haha. Tyckte det var SÅ gulligt och klokt!

 

Några timmar tidigare sa han även att han tycker att hela familjen ska äta socker bara på fredagar och lördagar, precis som M. Nu är det ju mest jag som äter godis på helgerna och M vill helst slippa det helt, det sa jag inte utan tycker det är lite roligt att han ser upp till M så mycket som han gör. Många tankar som snurrar och så viktigt det är att lyssna på vad våra barn har att säga.




Det här plus två promenader (till och från skolan) samt pyssel och lek med båda barnen har varit min dag. Ute är det bara grått så vi myser mest inne med tända ljus och varandra. Nyhetsmorgon och en andra frukost är obligatoriskt, likaså sova i soffan minst en av de två sovstunderna. Ibland ingen gång såklart om vi är iväg och ibland båda som idag.



Kommentarer


  1. M 10 november, 2015 on 21:57 Svara

    Varifrån är ljusstakarna? Superfina!

  2. Evelina 11 november, 2015 on 09:42 Svara

    Ljusstakarna finns på Lagerhouse nu och lyktan är present från åhlens! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna