VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MAT MAT MAT

IMG_7326

 

Mellis en annan dag

 

Ja mat är något jag känner mig närmast besatt av som gravid haha. Har varit likadant i alla tre graviditeter, och jag minns fortfarande när Idun hade kommit till världen och jag fick några veckor som ”mig själv”. Det var så skönt att inte behöva tänka på just mat hela tiden. Alltså det är klart att man, speciellt som mamma, måste tänka på mat flera gånger om dagen, men den här besattheten klarar jag mig utan. Att liksom större delen av dagen kretsar om vad jag ska äta nästa gång. Eller bli irriterad på M för att han tar med sig skinkan till jobbet, som idag, när skinka är juuust det jag är jättesugen på som pålägg. De känslorna ska bli sköna att slippa om några månader igen! 😉

 

Idag är det en mamma-och-Idun-dag. Elion är i skola och sen hos sin pappa, M jobbar ju och ska till stugan direkt efter. Vi tjejer tänker oss en promenad till stan som dagens projekt. Ska byta en ljusstake och köpa presentpapper (Lagerhouse har så himla mycket fint när det kommer till presentinslagning!) så att jag kan slå in födelsedagspresenter senare idag. Tänk att för exakt sex år sen hade mitt vatten gått och jag gick hemma efter kontroll på förlossningen och väntade på att värkarna skulle starta på riktigt… Ett dygn senare (låång latensfas) var världens bästa Elion född!

 


Kommentarer


 1. Alexandra 5 november, 2015 on 09:53 Svara

  Lagerhouses presentpapper är ju också så bra! Tjockt och mycket papper (panduro har också bra). Nu blev jag också sugen på en tur till stan för att köpa presentpapper haha=p är ju farsdag på söndag och måste ha papper till presenten❤

  • Evelina 5 november, 2015 on 10:47 Svara

   Är dom det? Så bra! Bara köpt rosetter och presentlådor där innan men ska absolut köpa papper nu då 🙂
   Kram!

 2. Monika 5 november, 2015 on 16:40 Svara

  Vad brukar du ha med till Idun att äta när ni går iväg lite längre tid?

  • Evelina 5 november, 2015 on 17:35 Svara

   Fyller skötväskan med mat beroende på tid, oftast går vi hemifrån efter lunch så då behövs bara gröten packas med som hon äter till mellis kring 14.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna