VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖDELSEDAGSPRESENTER TILL EN SEXÅRING

Trötta ben idag efter gårdagens bodypump är det här idag! Ingen träningsvärk (den kommer väl imorgon), men de är sådär matta och orkar knappt lyfta från marken när jag går haha. Så morgonpromenaden till skolan gick inte snabbt men det var ändå skönt! Nu ska Elion sova hos sin pappa i två nätter och det känns jättejobbigt redan nu att han ska vakna där på sin födelsedag och inte med mig. Det blir första året som han kommer göra det, så är väl säkert därför det känns extra tråkigt. Tillsammans med mina gravidhormoner hehe…

 

original


Det blev ingen cykel i födelsedagspresent till Elion, den får komma till våren istället! I presenterna kommer det istället ligga spel, någon leksak och så kängorna ovan från Dr. Martens / Oiidesign. Alltså så snygga!! Och det är ju så tacksamt med en son som blir glad för kläder och skor i present, han önskar sig liksom det istället för leksaker många gånger. Mer om kängorna när sexåringen har invigt dom på fredag!


Nu ska Idun snart sova sin första nap och då ska jag passa på att ta en dusch! Senare i eftermiddag väntar tre timmars jobb för mig då det är babykväll i butiken.


(inlägg i samarbete med Oiidesign)Kommentarer


 1. Johanna 4 november, 2015 on 18:54 Svara

  Det är ”kul” att samarbetet inte kommer upp samtidigt som texten i övrigt. Jag tänkte ”shit, 1000 spänn på ett par skor till en sexåring, vem gör så”!? Letade efter ”sponsen”, men det stod inget. Men nu… Så bra! Då förstår jag… Typ.

  • Evelina 4 november, 2015 on 22:12 Svara

   Jag skriver ofta ett inlägg i omgångar, blir så med en liten bebis hemma så ett inlägg kan kompletteras en stund efterhand. Detta inlägg är dessutom bara för att jag gillar skorna och länkar pga det, inlägget som jag lovat i utbyte för detta samarbetet kommer egentligen först när vi testat skorna, därför prioriterade jag inte den informationen först. Jag länkar OFTA bara för att men jag har ju märkt att du är en sån som verkligen sitter och nästan letar fel. Måste vara ”kul” det med 😉
   Sen är 1000 kr för ett par skinnskor inte speciellt konstigt även om det är till en sexåring tycker jag och det är skor vi kan ha till två andra barn dessutom. Kängor är dessutom perfekta till sverigeväder och funkar större delen av året :)

   • Johanna 5 november, 2015 on 08:34 Svara

    Nja, uppenbara fel ser man ju… Behövs inte letas efter. 😉 Det är ju inte första gnn det händer, i din blogg, menar jag.
    Jag bryr mig kanske inte egentligen om att man ”köper” skor för flera tusen till sina barn – jag förstår ju att det är en sponsrat inlägg. JAG ÄR GLAD ATT DU skriver ut det. För du har så många kollegor i branschen som INTE ÄR ÄRLIGA. Och det är så synd. För det verkar som att de inte förstår att de sysslar med företagande och att man (ni) då ibland får betalt i ”prylar” isf rena cash. Men prylar ska också redovisas/skattas på. Annars är det ju skattefusk. Det är så enkelt att bara vara ärlig. Och det är du, även om du skrev ut det i efterhand. 😉

    Skorna är skitsnygga. Btw.

    • Evelina 5 november, 2015 on 08:56 Svara

     Ja och jag ber om ursäkt för det men som sagt så måste man helt enkelt pausa i ”arbetet” när man har en bebis som boss. Så det är inte sista gången ett inlägg ändras i efterhand heller kan jag lova redan nu, men jag anser inte att jag ljuger bara för att en länk kommer upp en stund senare som ett tillägg.
     Verkligen jättesnygga! Och praktiska för små fötter med dragkedja på insidan. Tror Elion blir skitglad! :)

 2. Helena 4 november, 2015 on 19:24 Svara

  Så fina skor! Kul med en som uppskattar kläder, det gör inte Alexander, haha. Han kommer få pjäxor och skidor i present. Han älskar att åka slalom så detta hoppas jag kommer bli en riktigt uppskattad present ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna