VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYTT & I VÄNTAN PÅ NYTT

Dagens mage, nästan halvvägs!

 

Och nya spegeln på plats, den blev vit eftersom den svarta visst var mer brunsvart. Ska suga på karamellen lite men vi tror att det ska ställas en fåtölj lite snett ut mot rummet (och kaminen) där bordet står idag. Med en fluffig fårfäll på! Fast det blir i så fall en lite nättare fåtölj som samtidigt blir en fin inredningsdetalj.

 

Elion är iväg på innebandyträning och jag har precis matat Idun. Är så glad att F frågade just idag om han skulle med på på innebandyn och sa att det är klart att han kan köra honom dit och hem. Passade perfekt så jag slapp stressa med Idun mitt i hennes mattid, och speciellt med tanke på att jag inte har tillgång till bil just idag. Idag har annars varit en liten vardagsutmaning för mig, att bara ha en helt vanlig vardag utan någon sån där riktig feel-good-grej som jag tvingade in i schemat varje dag förra veckan. Men det gick faktiskt bra utan det! (Kommer dock fortsätta med det i en mer jämn dos bara för att underhålla mig, inte tappa bort mig sådär totalt igen. Fortsätta med träningen till exempel). Har lyckats vara närvarande och ha tålamod och annat sånt där bra när det kommer till föräldraskap 😉 . Och det är så skönt att känna glädje över det lilla som ju är så vackert ändå.

 

Vi har tagit många småpromenader, gjort äppelochhallonpuré till Idun, lärt oss (Elion) att knyta rosett, lagat pannkakor till mellis efter storebrors önskemål (som Idun också fick smaka på som efterrätt nu precis). Och nu kommer snart M hem! Som en liten bonus har jag sådär lagom skön träningsvärk efter gårdagens gympass. Älskar det!

 


Kommentarer


  1. Johanna 22 oktober, 2015 on 00:39 Svara

    Hej! Så himla kul att följa dig! Hittade dig av en slump då vi är uppvuxna i samma stad, gick klassen under dig! Brukar inte kommentera ofta men tycker att du är en fin och stark människa, fortsätt så.. Kram

    • Evelina 22 oktober, 2015 on 09:34 Svara

      Nemen hej! Där ser man, på apladalsskolan då kanske? Eller Figy?
      Tack för fina ord!
      Kram

  2. Vilken fin blogg du driver! Och vad roligt att du också är gravid 🙂 Vi klev in i vecka 30 igår med lillasyster, kram!

  3. Monika 22 oktober, 2015 on 11:26 Svara

    Tappat bort mig totalt har jag gjort. Men har ju ingen som kan avlasta så jag hittar tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna