VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BLACK & WHITE

 Vi var på IKEA och kollade på speglar i helgen, efter att vi möblerade om lite blev det andra förutsättningar i vårt kombinerade vardagsrum/matrum och jag vill flytta ut den romantiskt guldiga spegeln för att ta in en mer stilren variant i svart eller vitt.


Denna blir det, mest troligt i svart!


Ni är många som blir förvånade när jag skriver att det är min kära M som älskar vitt mest av oss två. Jag försöker få in mer färg och kontraster men jag antar att han är mer praktisk av sig och tänker att vitt är tidlöst (läs han vet att jag tröttnar och vill byta ut haha).


Svart på ramar och speglar tycker jag är ursnyggt att blanda upp det vita med och det är ju faktiskt också en tidlös färg. Det där med fondtapeter etc får jag nog kämpa för ett tag till, men det som stoppar det mest är att vi kommer bygga ut och bygga om rätt rejält den närmsta framtiden så att lägga pengar och tid på att tapetsera är kanske inte det smartaste.


Kommentarer


  1. Alexandra 20 oktober, 2015 on 09:50 Svara

    Jag har mer snöat in på svart och vitt. Inspirerats mycket av yayas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna