VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LILLEBRORS FÖRSTA KLÄDESPLAGG!

Kappahls Newbieserie har ju de  f i n a s t e  bebiskläderna och Idun har nog 80% av sina plagg därifrån… Idag köpte vi den första bodyn till Lillebror, bara som en liten symbol för att vi nu vet att det är till honom.





  

IKEA fick också ett besök, vi kollade på fåtöljer och speglar. Jag vill ha en av varje till vardagsrummet efter att vi flyttade ”in” vitrinskåpet från vardagsrumsdelen till matplatsen.


Skospaning och lunch på Soya blev det också innan vi åkte hemåt igen. Då blev det en 45 minuters promenad medan Idun sov i vagnen och innan Elion kom hem från F.


Skulle vilja säga att detta blev en helt perfekt helg! Bortsett från att jag mått bakis utan att ha varit det såklart, två sena nätter i rad blir för mycket för min gravida kropp, inatt kom vi inte i säng förrän framåt halv två när sällskapen åkte hemåt. Men det var det värt!


Ikväll väntar skönt soffhäng och Solsidan!! Sen tidigt i säng 🙂


Kommentarer


  1. JohannaIsabella - Nybliven mamma 18 oktober, 2015 on 18:12 Svara

    Älskar också newbie! Nu kommer du kunna shoppa massa nya bebiskläder när det är en pojke och han inte ”kan” ärva från Idun haha =)

  2. Malin - mamma till Sam Tim och Liam 18 oktober, 2015 on 20:11 Svara

    Allt blir så verkligt när man köper första plagget!!?

  3. Emmie 18 oktober, 2015 on 20:13 Svara

    Mysigt med shopping till lillebror! 🙂
    Är lite nyfiken på väskan som hänger på Iduns vagn. Vad är det för väska, var är den köpt och är den bra som skötväska?

    • Evelina 18 oktober, 2015 on 20:18 Svara

      Den är från jollyroom/elodie details och är kanon! Snygg också 😉 kram

  4. Hanna 18 oktober, 2015 on 21:08 Svara

    Älskar Newbie! Så himla fina kläder.

  5. Veronica 19 oktober, 2015 on 08:34 Svara

    Grattis till graviditeten! Vad är det för vagn ni har? Är ni nöjda? Har en dotter som är nästan exakt lika gammal som Idun och är på jakt efter en ny vagn…

    • Evelina 19 oktober, 2015 on 08:57 Svara

      Tack snälla! Det är en kronan city, underbar på alla vis!! Det bästa är att den är så smidig och tar minimal plats i bilen. Kram

  6. Suzanne Zehlander 19 oktober, 2015 on 10:20 Svara

    Vad fint och mysigt med magen som syns, du strålar!
    Kram

  7. Monika 19 oktober, 2015 on 11:09 Svara

    Vaknar inte Idun alls när ni pratar? Min lille vaknar av att min mage låter eller att jag vänder i sängen. Klockan 03 är det ingen mer sömn för mig som måste vagga honom och försöka få honom att somna om och vid 05.30 är han vaken men trött. Jag känner mig vimmelkantig och börjar känna mig nere. Har så mycket som behöver göras och köpas men orken och tiden finns inte. Aldrig trodde jag livet kunde vara så tufft.

    Vh
    Monika

    • Evelina 19 oktober, 2015 on 11:16 Svara

      Men fina du, snart måste det vända för dig!! Har du någon som du känner sig trygg med som kan hjälpa dig så du får sova en natt?
      Idun är precis som sin storebror, sover genom det mesta, men verkar ju som att det är rätt ovanligt. Styrkekramar till dig, extra hårda idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna