VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HÄRLIGA HÖSTSOL!

Ännu en solig morgon och ännu en härlig morgonpromenad för att följa Elion till skolan. Idag har han simning på schemat, de har idrott en gång i veckan och så simning en gång. Han älskar det! Med tiden lär det väl bli ännu mer idrottsrelaterat skulle jag tro, då han går på en skola med idrottsprofil.

 

Jag har nästan bara H&M på mig (gravidjeans, linne och kofta) men skorna är gamla från Bianco. Elion har mest Adidaskläder från Kidsbrandstore på sig som vanligt ;).

 


 Det väntar soligt väder i helgen! Synd att jag jobbar 😉 Hade så gärna velat ha en helhelg med hela familjen och speciellt M.  Bara en vanlig helg liksom. Gå in till centrum, strosa i affärer, fika…. Oh well, en annan dag! Lika bra att passa på att jobba medan jag orkar hehe. Samma med de här underbara morgonpromenaderna, jag vill passa på så länge kroppen går med på det!


Graviditetsvecka 17 går mot sitt slut och det senaste är att jag är såå kvällstrött. Har somnat i soffan ett par kvällar i rad och det är verkligen inte mig. Händer liksom inte förutom i gravidigt tillstånd. Med Idun var det mest så i början men nu kommer det kanske senare eftersom det är nu jag faktiskt börjar inse att jag är gravid ;). Lukter är också en ny grej, har haft extra bra luktsinne sen start men nu de senaste dagarna luktar så himla mycket så illa! Typ bland skohyllorna på judon igår… My god. Och utomhus är det också mycket som luktar illa.


Om exakt två veckor är det dags för RUL och jag längtar hur mycket som helst! Vi kommer ta reda på könet och denna gången är det nog allra mest spännande av de tre graviditeterna. Tror att det är för att det liksom är sista gången vi går igenom det. Det är ju nu vi får veta hur slutkonstellationen av vår familj kommer se ut. Spelar absolut ingen som helst roll, men jag (vi) tycker det är kul att veta i förväg! Det där med att få en överraskning vid förlossningen köper jag inte riktigt, det är för mig en tillräckligt stor överraskning att få se hur bebisen ser ut, hur den är och så vidare och så vidare. Könet är ju bara ett kön liksom. Jag gissar fortfarande stenhårt på en liten kille men Elion önskar sig en lillasyster till (klart han gör när det blev så bra med Idun). Mår överlag väldigt bra, det jag tycker är jobbigast med att vara gravid är illamående och lågt blodtryck som jag hade med Idun framför allt, så denna graviditeten känns lätt som en plätt i jämförelse. Än så länge åtminstone!


Kommentarer


  1. Diana 2 oktober, 2015 on 09:54 Svara

    Alltså det är ju bara för härligt med såna här höstdagar!! Sol och höst, bästa som finns.

    • Evelina 2 oktober, 2015 on 10:10 Svara

      JA! Fast sol och vår är nog bättre tycker jag 😉
      Kram!

  2. Sara 2 oktober, 2015 on 10:04 Svara

    När har du börjat använda mammakläder i dina tre graviditeter? 🙂

    • Evelina 2 oktober, 2015 on 10:09 Svara

      Gravidbyxor från vecka 11-12 ungefär med Idun (vill minnas att jag köpte gravidbyxor då på semester) och denna gången, med Elion minns jag inte. Vet att jag typ bodde i leggings då haha…. Men just gravidunderdelar har jag börjat med rätt tidigt, medan jag försöker hålla mig till ”vanliga” överdelar till så stor del som möjligt 😉

  3. Anne 2 oktober, 2015 on 10:05 Svara

    Håller med dig! Det är så omvälvande att få barn att det bara är skönt att ha det här med könet ”överstökat” i förväg. Så man slipper att all fokus hamnar på om det är en snopp eller snippa när hen kommer ut.. Då finns det så mycket annat att fokusera på. För mig känns det bra att få veta ett tag innan och liksom landa i det. Även om det ena inte är bättre än det andra såklart. Jag förstår inte alls dom som säger att man förstör överraskningen om man kollar könet. Liksom va, överraskningen är ju lika stor oavsett om man får veta det vid RUL eller förlossning!

  4. Malin 2 oktober, 2015 on 13:01 Svara

    …eller så behöver man inte försvara eller förklara varken det ena eller andra valet när det kommer till att få reda på om det är pojke eller flicka. Alla får göra som dom vill helt enkelt, inget någon annan behöver lägga sig i eller ha åsikter om. Själv har jag valt att inte ta reda på i förväg även om jag varit lite sugen.

    • Evelina 2 oktober, 2015 on 13:03 Svara

      Absolut, man tänker olika och så ska det ju vara 🙂

  5. J. 3 oktober, 2015 on 12:15 Svara

    Förstår att det är spännande att få veta vem som ligger i magen! Jag är väldigt nyfiken av mig men tror faktiskt inte att jag kommer kolla kön(i framtiden, om jag förhoppningsvis får barn), det är så ointressant och jag vill verkligen inte ha några ”åh vad mysigt med en flicka” eller ”häftigt med en pojke”-kommentarer. Men förstår till 100% att man kollar, då kan man ju t.ex. använda bebisens namn när man pratar om denne. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna