VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRSTA VINTEROVERALLEN – CHECK!

Som ni vet har jag varit lite extra förtjust i Molos vinterytterkläder, Elion hade det från sin första vinter och faktiskt fram tills förra året när vi testade Reima. Detta året blir det Molo igen, i alla fall till Idun som nu har fått sin allra första overall. Elions storlek blev slutsåld snabbt så vi inväntar påfyllning men lovar att tipsa om hans kläder också vad det än må bli ;).


Det blev en Molo Pyxis med snödjursprint, från Babyshop som har väldigt stort utbud av både Molo och andra märken. Snödjursprint till pappa jägares förtjusning ;). Jag tycker den är stilren och så kan man mixa den med färgglada mössor och vantar!


IMG_7096



IMG_7104


IMG_7105


IMG_7109


IMG_7111


IMG_7113

Det som är bra med Molo Pyxis till mindre barn är framför allt dubbeldragkedjan som gör det enkelt att ta av och på overallen. Jag upplever att det blir behagligare för barnet med utrymmet kring halsen, och den mjuka innerfleecen täcker även dragkedjorna längst upp för att göra det skönare och skydda för när man drar upp dragkedjorna. Under dragkedjorna upptill finns även en dolt stängning med kardborreband och i bensluten finns praktiska snölås. Resåren i ryggslut, ärmslut och benslut gör att den sitter som ett smäck! Sen att de (snygga!) stjärnorna och ränderna på overallen är reflexer är ju hur bra som helst. Det är skillnad på overaller och overaller, det viktigaste för mig är att jag känner mig trygg i att mina barn håller sig varma och torra, och att plagget andas! Elion har alltid varit torr och varm i sina moloytterkläder, utan att bli svettig vid vild snölek :).


Vi tog storlek 80 eftersom jag går lite på Elions storlek vid samma ålder då de är väldigt lika i kroppsform. Han föddes i början av november och hade storlek 86 på sin första vinteroverall. Idun är född i mitten på mars och hon har storlek 74 på kläder nu och just vinterytterkläder vill man ju ska hålla över hela säsongen, alltså ända fram till mars i princip. Så jag brukar välja en storlek större än vad som används i klädesväg för tillfället.


Det är nästan (bara nästan!) som jag längtar efter snö och vinter nu! 😉


Kommentarer


  1. Madde 30 september, 2015 on 13:55 Svara

    Hej
    Superfin overall, har du tips på vinterskor också?:)
    Min lillan föddes sex dagar efter Idun och är min första, tycker det känns som en djungel med val av bra saker, och som du säger man vill gärna känna sig trygg med att de håller sig torra och varma i vinter:)
    Ha det fint /Madde

  2. Elin 30 september, 2015 on 14:11 Svara

    Men fy så snygg. Här ska lilleman få ärva storebrors första overall, en reima. Men nu är det nästan så jag måste tänka om 😉

  3. Christel 30 september, 2015 on 22:12 Svara

    Jättefin overall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna