VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÅR BRÖLLOPSFEST

Vilken underbar dag och bröllopsfest vi fick!


När de första gästerna (Ms föräldrar) kom strax innan 14 var vi egentligen inte alls klara med dekoration men det blev ju bra ändå. Och barnen fick många ballonger som inte hanns sätta upp att leka med. Jag hann heller inte fixa håret men samma med det. Det blev ju hur bra som helst ändå! Fullt hus hela dagen och kvällen men de sista gästerna gick kring 22 tror jag det var vilket inte är så konstigt eftersom i princip alla hade små barn med sig. Det gjorde så vi till och med hann få bortstädat en del innan vi gick och la oss, ganska så skönt att inte vakna till fullständigt kaos ;).


    
  
  


Vi dukade upp en kallbuffé i uterummet på baksidan och hade ställt upp långbord i trädgården. Vid första sittningen vid 14 var det hur skönt som helst i solen och maten blev riktigt lyckad.


  


Lillpluttan satt i sin stol brevid mig och fick mycket uppmärksamhet från sina bordsgrannar


  


Inomhus rullade bildspelet med bröllopsbilderna och jag tror det var ett uppskattat inslag. Gav ännu mer bröllopsstämning inte minst!


 


Mina fina småsyskon med respektive. Kan ju ångra att jag inte fotade mer än vad jag gjorde så att alla gäster finns på bild men tiden fanns helt enkelt inte!


    


Morfarmys ♥


 


The Mr and the Mrs ♥



Elion hamnade ungefär på bild såhär mycket ;)… I farten heela dagen kan man säga!

Och vilka fina presenter vi fick! Tack alla för det! Presentkort på Byggmax från majoriteten som kommer bli till en altan bland annat. Vi får prata igenom vad mer men oh så härligt att komma en bit på vårt lilla evighetsprojekt :).


Idag är det dags för Elions önskeresa! Han får välja vad han vill göra eftersom han inte var med i New York och hans val blev Liseberg. Perfekt väder för det! Bara mamman som är så trött efter gårdagen haha. Men så kul det ska bli! Vi har städat upp lite till (tog faktiskt det mesta igår innan vi gick och la oss) och snart ska vi bege oss.


Önskar dig bästa söndagen!



Kommentarer


  1. J. 27 september, 2015 on 12:16 Svara

    Vilken stor tomt ni har, vad härligt! Måste ju kännas perfekt när man ändå bor som ni gör att ha tillräckligt stor plats utomhus. 🙂 Och vad kul btw att alla par på bilderna verkligen ser ut att höra ihop haha, samma hårfärg och liknande drag.

    • Evelina 27 september, 2015 on 21:24 Svara

      Ja den är väldigt stor för att höra till ett radhus! Trädgård på framsidan har vi också även om den inte är lika stor.
      Haha ja se där! Lika barn leka bäst?! 😉 Kram

  2. MIlla 27 september, 2015 on 20:18 Svara

    låter som en underbar dag

  3. Maria 28 september, 2015 on 08:00 Svara

    Gud vilka härliga bilder. Jättebra med byggmaxpresentkort. Jag brukar använda mina önskningar till just presentkort. Älskar att kunna köpa något riktigt dyrt ibland. Och man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

  4. Jessica a 28 september, 2015 on 08:46 Svara

    Va mysigt det ser ut! Grattis till er ❤ får man fråga vad ni bjöd på? Såg perfekt ut att bjuda på även till dop ju.. är så trött på smörgåstårta som det alltid annars blir ?

    • Evelina 28 september, 2015 on 09:21 Svara

      Haha smörgåstårta som är så gott!! 😉
      Vi bjöd på en kallbuffé med skivad kycklingfilé (gjord i ugn kvällen innan), sallad med fetaost gurka tomater majs, oliver, kex, brieost, vindruvor, potatissallad (en barnvariant och en lite starkare vuxenvariant, samma med kycklingen)… Ja det var nog det! Och så vin, öl, vatten eller läsk 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna