VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PYSSLIG JUDOKILLE

IMG_7022

Idag hade jag bestämt att jag och barnen skulle till mitt jobb för att köpa nya spel, men Elion har blivit så himla pysslig sen han började skolan och önskade även ”pyssel”. Hem kom vi med lite både och! Det var viktigt att vi spelade spelet direkt och så länge han ville (Fyra i rad) och sen började pysselverkstan med paus för mellis fram tills det var dags att åka mot judo.

 

IMG_7024

Speglar tycker jag är ett bra inredningstips. Dom ger rymd och reflekterar vackra ting i hemmet. Som den här vackra buketten vi fick av vår middagsgäst igår.

 

Elion ville att jag skulle pyssla också så det gjorde jag mellan blöjbyten, bebislek och grötmatning. Evelina fick jag skriva dit sen också, mitt riktiga namn skulle det vara när jag frågade om det skulle stå mamma eller Evelina. Mamma är ju faktiskt det finaste namnet jag har. Och älskling. Tror M har kallat mig Evelina typ två gånger på två år ;).

 

img_3853.jpg

Den här lilla skruttan fick smaka små brödbitar för första gången idag. Konstigt men intressant var reaktionen 😉

 

img_3899.jpg

 

img_3898.jpg

 

Sen kom pappan i huset hem och jag åkte mot judon med båda barnen. Idun satt hos Karro hela timmen (Elin går också på judo), hon är den enda som ”går bra” förutom mig (nummer ett), M (nummer två) och storebror (nummer tre). I stort sett alla andra börjar hon gråta hos haha. Annars är hon ju helnöjd men att bäras av någon annan går bara inte. Jobbigast för farmor tror jag!

 

Nu väntar ett avsnitt Sons of Anarchy, bara ett par avsnitt kvar nu av hela serien! M har varit duktig och fixat med luckan till tv-väggen idag så äntligen är den på plats. Sakta, sakta blir vårt hem mer och mer hemma och jag älskar det, såklart. Behövs när vi har bekymmer med en del fortfarande (fuktfrågan och ohyran) :).


Puss & Kram till DIG


Kommentarer


  1. Rebecca 17 september, 2015 on 21:00 Svara

    Åh så mysig eftermiddag!
    Och visst är ”Mamma” det finaste namnet. Henric säger heller aldrig mitt namn utan använder ”älskling” eller ”hjärtat”, de gånger han använt Rebecca är när han varit irriterad på mig haha. Tur det inte används ofta alltså?!
    Colin har också em period just nu där inte allas famnar duger. Främst min, sen Henrics och barnens. Min mammas gick också bra nu i helgen men annars tittar han gärna och skrattar med folk…på håll! Sötisarna!
    Skönt att ni börjar komma i ordning. Jag hoppas vi hinner bli klara innan december med nya lyan. Inte så mycket som ska fixas och det lär inte bli förrän i början av nästa år. Vill mest bara ha allt på sin plats innan julen ska packas upp!

    Massa kramar till dig fina <3

    • Evelina 18 september, 2015 on 06:21 Svara

      Haha ja det är samma här, men varit så länge, sen innan sommaren. Mysigt med flytt till nytt för er! Kramar

  2. Malin - mamma till Sam Tim och Liam 17 september, 2015 on 21:08 Svara

    Åh vilka fina bilder! Det är så mysigt att pyssla med de små! Tänkte ha fredagspyssel men imorgon skall största på disco. Det är med så gulligt.

    Kram

    • Evelina 18 september, 2015 on 06:20 Svara

      Oj disco! Så stort! Kram

  3. Anna 18 september, 2015 on 08:42 Svara

    Tänk vad olika det är! För mig är mamma det finaste ”namnet” i världen. Men att bli kallad älskling istället för mitt namn ger mig på riktigt obehag, tur vi är eniga jag och min man?

  4. Tessan 18 september, 2015 on 09:48 Svara

    Underbar familj ?
    Så roligt de där med namn, min man säger oxå älskling till mig. Barnen säger såklart alltid mamma.
    Skönt att hemmet börjar bli helt klar, trist med ohyra dock hoppas dom försvinner snart.
    Vi bor i radhus och de finns alltid saker hela tiden att köpa eller byta ut, tröttnar fort på saker. Ha köpt ny säng och vill nu byta ut alla byråer oxå i vårat sovrum, sedan vill vi byta golv på barnens rum och riva ut garderoben för dom ha varsitt sovrum rätt litet så vill få större genom att ta bort garderoben. Sedan fixa iordning deras lekrum bättre.
    Mysigt med ultraljud snart oxå så ni får se vem som bor där, ska ni ta reda på könet denna gång?
    Får vi en nr 3 vill jag att de ska vara en överraskning då vi kollat tidigare med båda pojkarna, mer spännande och inte veta tror jag.
    Trevlig helg på er alla, kram

    • Evelina 18 september, 2015 on 10:46 Svara

      Haha ja så är det ju!
      Vi ska ta reda på vem som ligger i magen även denna gång. Tycker det är tillräckligt spännande att vänta på hur bebisen ser ut och hur den är :). Jag gillar att få veta så mkt som möjligt nu för det blir en tillräckligt stor överraskning ändå, med allt -föröossningsstart, första mötet… Tycker vi 🙂
      Kram!

  5. Cintya 18 september, 2015 on 10:32 Svara

    Jag tycker mig dock minnas att hon var rätt nöjd hos mig ett bra tag innan både hunger och trötthet kickade in hos sötnosen! ??

    • Evelina 18 september, 2015 on 10:47 Svara

      Ja precis, nyföddläget var lättare 😉 men vi får testa nästa vecka igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna