VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EFTERLÄNGTAD MIDDAGSGÄST



Trött, gravid mamma i bilen innan. Med sjal från New York och gammal gravid-tischa från Mom2Mom (finns visst bara vit kvar) som jag rotade fram idag. Insåg på morgonen att det är dags för det nu, gravidkläder! De flesta andra tröjor börjar nämligen bli lite för korta när jag har gravidjeans.


Alltså ögonfransförlängning är ju helt klart en av de allra bästa uppfinningarna för oss som är mascaraberoende. Att liksom vakna såhär? Sparar ju hur mycket tid som helst! Känner väl inte att jag riktigt har ekonomin att fortsätta med det just nu, men jag kommer definitivt göra det igen innan det är förlossningsdags.


Idag har vi varit iväg en sväng hela familjen, köpte lite gott och blandat. Till bröllopsfesten bland annat. Det är hög tid att börja fixa nu! Fast mycket kan vi såklart inte göra förrän dagarna innan. Nu i helgen känner jag för att åka till Liseberg med Elion men M säger att vi kanske borde vara hemma och pyssla med hus och trädgård. Jag tänker mer att jag vill åka till Liseberg eftersom det är Elions istället-för-new-york-val ;).





Sen var det middagsdags! Hela familjen hjälpte till med dagens meny. Pirogliknande skapelser i smördeg blev det (vi kör ju i princip aldrig med recept här men piroger fast i smördeg skulle man också kunna kalla det), jag stekte blandfärsen och det andra som var i och sen tog M över och gjorde smördegsknytena medan jag och Elion bakade chokladbollar. Vi hade ju mysigt besök av min före detta kollega, även känd som min extramamma. Det var så himla mysigt att träffa henne igen! Hon är resande säljare och bor inte här, men jag är så glad att hon kommer och hälsar på när hon har möjlighet.


 


And so I did ;)… Mitt förkläde från H&M är ursött om jag får säga det själv!


Jag märker ju att jag måste skriva ut var saker och ting kommer ifrån, för gör jag inte det får jag genast frågor om var man kan hitta det och det… Och jag svarar såklart er gärna, det är inte det jag menar! Men när jag istället länkar alltid kommer det då istället frågor om jag är sponsrad. Bara för att jag länkar. Så ni förstår kanske varför jag länkar? Jag har gjort en kategori som heter sponsrade inlägg/samarbeten nu så att ni kan ha bättre koll. Det har efterfrågats och jag håller med om att tydlighet aldrig kan vara fel. Men jag vill heller inte bli ifrågasatt så fort jag länkar någonstans ;). Jag är själv sån som uppskattar tips och länkningar och skriver väl själv därefter också.


Trevlig kväll till DIG!




Kommentarer


  1. Nina 16 september, 2015 on 20:20 Svara

    Jag röstar för liseberg. Annars kanske en mamma-son dag i Göteborg går ju direkttåg till Göteborg från Jönköping

    • Evelina 16 september, 2015 on 20:29 Svara

      Åh det lät jättemysigt, men han vill väldigt gärna att hela familjen åker. Även Idun, trots att vi säger att vi vill åka med bara honom eftersom Idun åkte med till New York 😉
      Kram!

      • Maddo - nybliven mamma 16 september, 2015 on 21:55 Svara

        Men så fint av honom att tänka på sin syster. 🙂 han verkar vara en fin bror.

  2. Nathalia 17 september, 2015 on 14:21 Svara

    Vad kostar det med ögonfransarna som du har?

    • Evelina 17 september, 2015 on 20:20 Svara

      Hm, vet faktiskt inte för jag gjorde fransar och naglar samtidigt… Men jag vet att det är väldigt bra priser där så tror att det kostar 600-700. På de flesta ställena kostar det (volymfransar) minst 1200 kr. Sen håller de såklart olika länge!
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna