VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAG 3 – DET SISTA BRÖLLOPSCHECKANDET

 
Igår var vi på fötterna precis hela dagen! Till Central Park, i Central Park och över Times Square på hemvägen. Med pauser i Central Park. Vilket lugn det är där, storstaden liksom försvinner för en stund och det är där man ser alla lekande barn och chillande människor.
  

Ett stopp på ditvägen var att köpa nya skor! Jag valde ett par Nike och M Asics. Välinvesterade pengar för de kommande dagarna! En plattång köpte jag med eftersom min inte fungerar här så den tog jag inte ens med. Måste ha en för att locka håret imorgon!
  
Lillälsklingen var go och glad som vanligt och inte lika varm eftersom det dels var svalare ute (inte lika kvavt) och dels pausade vi på gräset i parken ett par gånger så hon fick lufta sig. 
 

Vi lyckades hitta en florist som har öppet idag, eftersom det är Labour Day här är mycket stängt och tydligen har typ inga florister öppet lördag-söndag. Men så hittade vi en som har öppet för avhämtning av blommor mellan 15-15.30 idag!! Så vi beställde en bukett som ska innehålla sorterna ovan, lite hemlig bild sådär men ni får ju snart se mer ;). Två sorters rosor och en blomma som jag inte minns namnet på. Det var rääätt så utplockat men jag är glad att det ändå blir ungefär som jag har tänkt mig ;).
 


Kommentarer


  1. Milla 5 september, 2015 on 13:29 Svara

    Alltså ni 2 e perfect match

  2. Eva 5 september, 2015 on 15:54 Svara

    Vilka härliga minnen ni kommer att ha med er hem!/EvaH

  3. Alexandra 5 september, 2015 on 21:42 Svara

    Kommer inte din son va med på bröllopet??

  4. Cissi 6 september, 2015 on 13:32 Svara

    Åh så härligt:) Var köpte ni skorna? Ska dit om en vecka och ett par skor blir första inköpet för oss också 😉 kram

    • Evelina 6 september, 2015 on 15:13 Svara

      Foot locker! 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna