VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NEW YORK, NEW YORK

Framme i New York och det känns alldeles underbart och lite overkligt. Äntligen! USA och framför allt NY har varit en dröm för mig länge och det var nog mest på grund av det och inte sömnbrist/dunderförkylning/gravidhormoner som gjorde att jag höll på att börja storlipa på planet när vi landade.

Lova mig att ni också uppfyller era drömmar, ok?! Det är ju faktiskt det som livet till stor del går ut på.
  

Men alltså tröttheten! Jag sov från 22 till 01.54 inatt, sen kunde jag bara inte somna om. Fick nog lite resfeber ändå. Bilen mot Arlanda gick 04 och då slumrade jag en kort stund iofs, likaså en kortis till på planet. En megaförkylning på det som sagt så var jag rätt grinig innan vi köpte mat här på bilden haha… Nu känns det bättre men fortfarande väldigt trött! Klockan är ju liksom över midnatt hos er, men bara tjugo över sex här, så vi har precis krupit ner i sängen alla tre och ska försöka härda ut en stund till så att vi kommer in på rätt tid. Idun sover, hon har varit en ängel idag! Är hon alltid men alltså vilken bebis vi har. Lite gnälligt på planet precis innan hon skulle somna men hon är också förkyld så MVG + på henne. Hon fick beröm av både flygvärdinnor och medpassagerare och charmade alla med sitt leende som vanligt. Hon vaknade vid 4 i morse eftersom hon inte gillar att åka bil så värst, och sen har hon bara sovit korta stunder och somnade nu för natten för bara en liten stund sen. Så förhoppningsvis sover hon till new york-morgon imorgon ;).
 
Vi bor på Park South Hotel och blev uppgraderade till det finaste rummet på hotellet för att det är vår bröllopsresa! Jag är nog rätt kräsen av mig när det kommer till hotell, men detta känns liksom hemma direkt. Otroligt fräscht och prisvärt i ett väldigt bra område (midtown) med närhet till mycket! Vi ser till exempel Chrysler Building från vårt sovrum, har 1km Empire State Building, 1,9 km till Times Square, 1,2 km till Macys…. Inte jättefin lobby och sådär, men det är ju faktiskt rummet som är det viktiga. Hotellets takterrass ska visst vara väldigt mysig också! Ja vi har mycket att hinna med de närmsta dagarna men efter nästan ett vaket dygn är det heelt tvärstopp nu ;).


Kommentarer


 1. Kattis 3 september, 2015 on 00:30 Svara

  Åh va underbart! ?❤ va skönt att allt har gått bra för er ? njut nu av eran härliga resa. Det ska bli så kul att följa eran resa genom detta ☺
  Satt själv och räknar på våran resa till New York just precis nu innan jag gick in och kollade din blogg. Det måste ju vara ett tecken ? jag väljer att se det så, att det är rätt val för oss oxå?

  Stor kram till er alla tre. Hoppas ni får en underbar vecka och ett underbart bröllop ?

 2. Mikaela 3 september, 2015 on 06:16 Svara

  Det låter alldeles alldeles underbart!Vilken resa!Min dröm är också New York och har varit i många år.Ha det alldeles alldeles underbart och tack för att vi får följa med på ett hörn.

 3. Åh, så himla fint och uppfylla sina drömmar! Hoppas ni får en fin resa. Var i New York i ett år som au pair. Världens bästa stad!

  Kram/Tina

 4. Milla 3 september, 2015 on 07:13 Svara

  Ny är så mäktigt. Byggnaderna osv. Ser helt underbart ut kram

 5. Alexandra 3 september, 2015 on 08:15 Svara

  KUL!! Åhhh=D

 6. Diana (La Madre) 3 september, 2015 on 08:41 Svara

  Oh vad härligt!!!! Du har landat, förstår helt klart att du höll på att lipa. Jag menar, det är ju en dröm, som går i uppfyllelse, det är klart man känner nått, inte bara för att man har sömnbrist eller hormoner på topp. Jag hade vart likadan och jag gråter inte ens lätt. Men åh vad jag är glad för din skull Eve. Shit vad länge du nämnt att det är en dröm och nu är du här.. där!

  Ser fram emot att få se dig i din klänning, ser fram emot att få se ert lyckliga fejs när ni gifter er. Vad härligt. Jag är nyfiken på alla som kommer att vara där.. ska familj också vara där, hur gör ni med det, bjuder ni, betalar dom eller gifter ni er själva om man säger så? Blir så nyfiken och pirrig.

  Ha en underbar dag nu!
  Kram /Diana

 7. Sanna 3 september, 2015 on 08:49 Svara

  Åå vad härligt!! Måste kännas helt underbart att få förverkliga en sån stor drömresa och samtidigt gifta sig. Är sååå spänd på att få se lite bröllopsbilder sen ?

  Du får dela med dig sen om vad du tycket om staden, saker man bör se/tänka på osv ? Har själv planer på att åka dit för att fira min 25-årsdag i vår. Det har varit en drömresa för mig i många år och nu är det dags att förverkliga! Så tips är mer än välkomnat ?

  Jag önskar er all lycka och hoppas ni får många fina minnen för livet av resan! Kram

 8. Trebarnsmamman Liselotte 3 september, 2015 on 08:50 Svara

  Men vad skönt att allt gick bra med flygningen. Och vilket underbart hotellrum! Ha så underbart i NYC nu, sjukt avundsjuk är jag om jag ska vara ärlig ?

 9. maria 3 september, 2015 on 08:55 Svara

  Så skönt att resan gick bra 🙂 Känner igen känslan av overklighet när man står där bland de höga höga husen, tror jag kände likadant första gången jag var där, och andra gången också förresten 😉 Hoppas ni kommer in i nya dygnsrytmen fort så ni kan njuta av varje sekund! Kram!

 10. Magda 3 september, 2015 on 09:08 Svara

  Skönt att höra att flygresan gick bra! Väldigt svårt att veta hur sitt barn ska reagera. Hoppas ni alla fick sova och att er resa blir alldeles underbar! ??

 11. Annika Duckamark 3 september, 2015 on 10:13 Svara

  Hej, länge sedan.
  Hoppas allt är bra med dig…..ville bara kika in och gratulera till graviditeten och er kommande vigsel. Så mycket spännande.
  Njut av allt!!!!

  kram
  Annika Duckmark

 12. Alexandra 3 september, 2015 on 11:21 Svara

  Sover Idun med er i sängen ?

 13. Nathalia 3 september, 2015 on 14:21 Svara

  Skönt att höra att flygresan gick bra!
  Jag förstår exat vad du mennar att tårena kom efter landningen. För några år sen reste jag hela vägen själv till Denver colorado tre bytten. När jag landade i Cigago komm mina tårar Ängligen i USA efter 20 år. Bode i USA som liten och har halva min familj i USA. Käslan att ängligen vara hemma i USA slog allt efter så många år ifrån mitt älskade USA..
  Ska bli så skoj att fälja eran vecka på bloggen. Ha det underbart nu och ta massa med kort.
  KRAM!!

 14. Ulrika F 3 september, 2015 on 18:36 Svara

  Ni kommer få en underbar vistelse! <3

 15. Anna 3 september, 2015 on 19:29 Svara

  Önska er en fantastisk resa! Tack för din superfina blogg, tycker mycket om att läsa om vad du har för dig. Du skriver så fint! Kramar från Anna

 16. Lina 3 september, 2015 on 19:48 Svara

  Åhhh Bröllop i NYC!!! Och ett stort GRATTIS till nya lilla livet i magen. Hoppas ni får en härlig resa & en magisk bröllopsdag..
  Jag & min man va där på vår sena bröllopsresa för 1,5 år sen… Makalös stad!! Sen den resan har jag längtat tillbaka. Jag har pratat om den underbara staden med mina tjejkompisar & efter flera ”klart vi ska resa till New York” så bokade faktiskt jag & 3 av mina fina vänner våran resa i våras. Om 2 veckor är det alltså jag med 3 tjejkompisar som landar i NYC medans våra män stannar hemma med barnen. Vi ska njuuuta, prata, dansa, shoppa, äta & uppleva denna galna staden tillsammans, bara VI utan alla måsten & vardag i 7dar!! Så härligt att återigen få förverkliga drömmen att resa till ”staden som aldrig sover” igen fast nu med tjejerna!!

  Ska bli kul att följa er resa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna