VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SVENSEXA & SHOPPING

Ja idag är det Ms svensexa och jag tycker det är skönt att dagen äntligen är här! I förgår kom han hem och frågade om det var ok om han åkte till stugen idag… Jaa sa jag, fast jag skulle vilja att vi gick och handlade det sista inför resan så kan du inte ta det på söndag? Det gjorde nog tyvärr honom lite misstänksam men det fanns inte så mycket annat att säga kände jag ;). Och igår kom han hem och sa att han tagit jouren idag, var det ok? Jaa svarade jag och dog lite. Hann panikskriva till hans bror som också fick panik, men så säger M att han skojade bara för att se hur jag reagerade, om det var något bus på gång.

 

Men så idag började vi gå mot köpcentret för vår shoppingtur och kom inte speciellt långt innan en buss stannar och ut kommer ett par män med strumpbyxor över ansiktet som ”kidnappar” M och springer tillbaka med honom till bussen. Haha det gick så snabbt så jag hann tyvärr bara filma 3 sekunder innan det var över ;).


 

Första uppdateringen kom efter en timme eller så, action på munksjön!

 

Men shopping blev det ändå! F hämtade upp Elion (som för övrigt hade mååånga frågor på varför de tog M och varför inte han kunde vara med oss idag) så jag och Idun fick lite tid för oss själva. Rätt skönt med tanke på att jag skulle prova gravidjeans och underkläder till bröllopet ;). Idun fick lite nya kläder med! Hon växer så det knakar och med sina 70 cm är det numer 74 som inhandlas.

 

 

Och jag hittade två par gravidjeans (100 kr rabatt på alla jeans på H&M just nu!), underkläder till bröllopet och finaste hårspännet, också till bröllopet! Har bara sett fina med pärlor men ville väldigt gärna ha glitter.

 

Nu kom Elion precis hem igen men han har verkligen saknat sin pappa för nu säger han att han vill sova där inatt. Vi hade ju ett väldigt bra upplägg innan, inte det traditionella varannanvecka, men nu har vi inte haft det i två veckor och jag tror att han saknar det. Jag tycker också att det är bättre men tyvärr var det så krångligt med förskolan så det gjorde nog F lite less… Tror dock inte det blir samma sak nu med skola och fritids så kanske vi ska tillbaka till det upplägget ändå.


Kommentarer


  1. Milla 29 augusti, 2015 on 15:00 Svara

    Åh va kul för M

  2. Therese 29 augusti, 2015 on 17:05 Svara

    Kommer inte du få någon möhippa?

  3. Sandra 29 augusti, 2015 on 18:24 Svara

    Therese
    Om hon får det eller intre är förstås en hemlighet, hennes kompisar skulle väl överraska henne i så fall.

  4. Sandra 29 augusti, 2015 on 18:50 Svara

    Enligt Louise Hallin som är expert i podden barnvagnspromenader så är upplägget ni hade innan med en dag mitt i veckan hos den andra föräldern det bästa för barnet! En hel vecka åt gången är egentligen för länge för små barn.

    • Evelina 29 augusti, 2015 on 18:58 Svara

      Jasså? Ja jag känner att detta med hela veckor i sträck går emot allt jag känner men ville ge det en chans för Fredrik ville testa det…

  5. Sandra (en annan Sandra) 29 augusti, 2015 on 20:38 Svara

    Vad synd att han inte tycker det fungerar riktigt. Jag tycker det lät som bästa lösningen, och ni slapp vara ifrån varandra så länge.

  6. Sara 30 augusti, 2015 on 09:01 Svara

    Vad var det som inte funkade med förskolan? Dom ska rätta sig efter föräldrarnas tider så behöver E vara där en viss tid under din vecka och en annan under Fs vecka så ska det också vara så…
    Mvh
    Sara

    • Evelina 30 augusti, 2015 on 09:19 Svara

      Krångligt att förklara men säg den onsdagen-torsdagen som F skulle ha Elion, då skulle ändå JAG hämta Elion vid halv två (femtontimmarsveckabarn), när vi då tyckte att F skulle hämta honom efter jobbet eftersom det var hans dag. Men men, den perioden är äntligen förbi och vi orkade inte krångla eftersom det ”bara” handlade om en termin.
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna