VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ETT LUGN

 

Nu börjar det som sagt kännas bra igen, rent mentalt efter det som hände i måndags. På tisdag har vi tid för Ultraljud igen, för NUP. Det ska bli skönt att få se bebis en gång till och INTE göra det för att vi är oroliga. Jag har bott i Jönköpings län alla graviditeter och är väldigt tacksam för att få detta NUP-ultraljud. Att vänta till Rutinultraljudet känns väldigt sent! Tycker alla borde få möjligheten att göra detta tidigare ultraljud om man skulle önska.

 

Snart vecka 13 för vår del och som ni ser syns magen redan. Syntes tidigt med Idun med men nu blev det ju liksom ingen paus mellan graviditeterna. Fler som är gravida med ungefär samma BF? Har ni fått må bra? Jag är fortfarande väldigt trött och småillamående till och från men det är oftast lugnt bara jag äter var tredje timme. Helt klart det graviditet då jag har mått bäst den här första tiden.

 

Kram/E


Kommentarer


 1. Diana (La Madre) 28 augusti, 2015 on 09:33 Svara

  Fina fina du, skönt att allt känns bra nu och att det flyter på. Skönt att det är bra med bebis också. Vad otroligt spännande att få veta sen vad det är som växer där inne. 😀 Vilken grej, gravid igen. Underbart och grattis igen, kan inte sluta gratta vackra Eve.
  Kram

 2. emelie 28 augusti, 2015 on 09:37 Svara

  Jag är så glad för er skull att det gick bra. (fast jag inte känner dig haha men har ju följt dig sedan du gifte sig med Fredrik och du peppade mig när jag mådde väldigt dåligt pga min mor blandannat för många år sedan när jag bloggade). Vi har nästan samma Bf :) Jag går in i vecka 16 imorgon, bf 19 februari än så länge. Har inte mått så jätte bra, sommaren har varit jätte jobbig med mycket illamående och yrsel/svimningskänsla pga lågt blodtryck och då gör ju inte värmen det bättre. Nu kommer bara illamåendet ibland och det är oftast när jag inte har ätit. Yrseln består så jag vågar tex inte gå långt ute, dessutom är foglossningen på G. Men sonen som är född 1 februari 2014 kunde jag knappt gå i slutet men då kom iaf foglossningen sent… Är roligt att följa någon som har ungefär samma bf :) och jag vet hur orolig du har varit ang blödningarna då det är först runt vecka 13 jag började slappna av pga blödningar, visserligen har jag gjort konisering pga cellförändringar nu under sommaren och även om dom sa att det är liten risk för missfall så var man ju orolig när det kom klumpar och man fick kramp i magen. Cellförändringarna är tyvärr inte borta men nästa koll blir runt vecka 32 så till dess ska jag njuta och sen klarar sig ju bebisen om den skulle vilja komma när dom grejar där nere….

 3. Alexandra 28 augusti, 2015 on 11:35 Svara

  Jag var så orolig när du blödde så mycket ! Känns otroligt skönt att allt är bra. Det ska bli spännande att få veta om det är en lillebror eller lillasyster. Får en känsla av en lillebror =) kommer vi få veta om ni tar reda på könet ? =)

 4. Milla 28 augusti, 2015 on 12:48 Svara

  Så fin o älskar kimonon

 5. Milla 28 augusti, 2015 on 12:48 Svara

  Så fin o älskar kimonon. Riktigt snygg

 6. Petra 28 augusti, 2015 on 13:04 Svara

  Tycker som du att alla landsting borde erbjuda testning men tycker då alla borde få göra Kubb test och inte bara Nupp då Kubb är säkrare. Det är ju bara ett blodprov från mamma extra och det borde alla landsting tycka det är värt.
  Jag är i vecka 12 med vårt andra barn, kommer ha 15mpn mellan våra vilket gör det extra kul att följa dig med två så små så tätt!

 7. Emelie 28 augusti, 2015 on 13:14 Svara

  Har följt dig på instagram ett tag och nu även bloggen! Stort grattis till er!! Kan säga att även jag var orolig för dig när du blödde. Men så mysigt att få barn så tätt! Jag fick mitt första barn en dotter för 3 månader sen och vi vill ha nästa tätt men inte så tätt. Eller jag vill men inte min sambo 😉 ska iaf vänta tills nästa år innan det blir dags att bli gravid igen! Men som jag saknar magen! Stor kram

  • Evelina 28 augusti, 2015 on 21:21 Svara

   Kram!

 8. Ulrika 28 augusti, 2015 on 14:54 Svara

  Måste bara fråga vart du köpt den fina och rymliga byrån du står bredvid? :)
  Tack för att du delar med dig så fint av ditt liv och familj!

  • Evelina 28 augusti, 2015 on 21:20 Svara

   IKEA! :)
   Tack för att du läser!
   Kram

 9. Carolin 28 augusti, 2015 on 15:30 Svara

  Skönt att allt var bra!!
  Vi var på UL idag för datering och fick reda på att vi är i v10. Bf 29/3. Det kommer bli ca 16mån mellan vårt första och andra barn :)

 10. Emma 28 augusti, 2015 on 18:57 Svara

  Jag har följt dig sen många mång år tillbaka!
  Innan du och F gifte er.
  Härligt med en till baby, jag väntar oxå mitt tredje och har bf 4/3 2016.
  Skicka mail om du vill snacka lite skit 😉

 11. Johanna 28 augusti, 2015 on 19:04 Svara

  Så skönt att du får känna lite lugn :) Första tiden är jobbig på många vis, men värst är väl ändå ovissheten när man ännu inte känner barnet röra sig och sådär… Jag har BF 8 mars, även här ett litet ”överraskningssyskon” som vi är superglada för. :):) Jag har mått rätt bra, men supertrött och illamående. Inget som känns lockande att äta liksom, till skillnad från förra graviditeten då jag åt allt inom räckhåll hehe… Lycka till med bröllopet!

  • Evelina 28 augusti, 2015 on 21:19 Svara

   Jag är lite samma nu, inte alls sugen på mycket men måste ju äta för att inte må illa 😉 hoppas du snart blir piggare! Tack snälla! Kram

 12. Karin 29 augusti, 2015 on 10:03 Svara

  Trillade in på din blogg av en slump och är nu evigt glad för den slumpen :-) Jag är beräknad till 17e mars, så vi är inte så långt ifrån varandra heller inte geografiskt. Väntar även jag ett lillsyskon till vår höna och tycker allt oron är 100 resor värre än första gången. Man vill ju inget annat än att man ska vara framme där när man håller den lill* i sin famn. Ändå vill man ju kunna njuta på vägen. Vi ska på NUP om ca 1 vecka och jag känner att jag först efter det kan ta till mig nyheten. Har mått väldigt dåligt med illamående och trötthet. Har även en sköldkörtel som spökar en hel del som inte gör saken mkt bättre. Men jag hoppas det kan börja vända nu och att man får må bra och kan njuta av det nya livet. Håller tummarna för er på Nupen och stort grattis till det nya liv i magen och den roliga resan ni har framför er!

 13. Josefine 29 augusti, 2015 on 19:34 Svara

  Vart är tröjan ifrån? Den översta? Sååå snygg.

  • Evelina 31 augusti, 2015 on 08:50 Svara

   Det är en kimono av märket Miss Me! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna