VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BRA BEBISMAT!

Jag och M försöker vara noga med vad vi köper för mat och vad det är vi äter helt enkelt. Men så har vi köpt några burkmat till Idun (gör en hel del eget också men ja, den där tiden…) och reagerat på att det oftast är råvaror vi själva inte skulle vilja äta. Och det känns ju väldigt fel!

Så när jag igår fick ett bud med barnmat som är 100% ekologiskt, gjort på svenska råvaror (även köttet) och i Sverige, blev jag så glad! Mer sånt åt våra bebisar och barn!!


        

Märket heter alltså Lovemade och här kan du hitta en butik nära dig som säljer produkterna.
Kram/E


Kommentarer


 1. Lisa 27 augusti, 2015 on 10:21 Svara

  Smygreklam?

  • Evelina 27 augusti, 2015 on 10:58 Svara

   Alltså jag skriver att jag fått hem det med bud, så inget smygande där va? 😉

 2. Tilda 27 augusti, 2015 on 10:36 Svara

  Åh så bra. Jag tänker främst på att vi ska ut och resa när vår dotter är 10 månader och då är det perfekt att ta med, förvaras burkarna i rumstemperatur? Hur länge håller en oöppnad burk?

  • Evelina 27 augusti, 2015 on 11:13 Svara

   Ja det gör dom och sen håller som två dygn i kylskåp! :)

 3. malin 27 augusti, 2015 on 10:44 Svara

  Hej Evelina!
  Jag har en fråga jag undrar om du kan hjälpa mig med ? vi fick vår dotter samma dag som Idun föddes men vår tös kom 7veckor för tidigt. Jag funderar på hur man gör nu när de blir höst o vinter med vagn. Vi har ännu inte bytt till sittdelen då hon är ganska liten för o va 5månader… Men de kommer ju väldigt snart. Men till min fråga! Vad har man i vagnen till höst/vinter?! Åkpåse? Filt? Lammpläd? Vi har en bugaboo Buffalo o skulle behöva alla tips. Kram o grattis till ett till litet mirakel!

  • Tilda 27 augusti, 2015 on 11:16 Svara

   Har också en dotter född 13/3 och vi har också bugaboo Buffalo. Har köpt inovi sittdyna och sen åkpåse när det blir kallare ?

  • Evelina 27 augusti, 2015 on 18:29 Svara

   Vi kommer använda en elodie details åkpåse, den passade i liggdel och kommer passa lika bra i sittdel! De är bra med för man kan dela på den och använda endast baksidan som en dyna i början när det bara är lite kyligare då den är av fleece. Sen beror det på vilken typ av overall man har på bebisen såklart, tjock overall och åkpåse kan ju bli för varmt… Så bra att ha både fleeceoverall och fleecefilt tycker jag, och sen kombinera lite efter hur kallt det är :). Kram!

 4. Eliane 27 augusti, 2015 on 11:18 Svara

  Måste bara fråga en sak har de börjat med fingeravtryckför en sådan liten som Idun minns inte om de gjorde det på mina små. Eller om det inte behövs fingeravtryckspass förrän de är lite äldre, kan inte kolla passet nu eller googla:-)

  • Evelina 27 augusti, 2015 on 18:26 Svara

   Nej det har man inte gjort :)

 5. Maddo - nybliven mamma 27 augusti, 2015 on 18:34 Svara

  Hej!
  Jag skulle uppskatta super mycket om du vill avsluta dina sponsrade inlägg/betalda inlägg med att skriva att de är just det bara för att vara tydlig.
  Så att jag som läsare vet vad som är reklam eller ej.
  Just ordet fick hem ett bud, kan ju också va att du själv beställt och fick hem.
  :)

  • Evelina 27 augusti, 2015 on 18:38 Svara

   Jag förstår hur du menar, men tror inte man kan beställa ett bud? Beställa hem ja, men inte bud? Jaja, jag har iaf en kategori som heter sponsrade inlägg, så det kan ni också se det på :)
   Kram!

   • Johanna 27 augusti, 2015 on 18:51 Svara

    Fast när jag läste detta inlägg i morse på telefonen kollade jag om det låg under kategorin ”Spons”, och det gjorde det inte. Jag tyckte också det osade reklam nämligen.

    • Evelina 27 augusti, 2015 on 19:05 Svara

     Konstigt, la till det nästan direkt så kanske du var lite för snabb bara. Skulle iaf inte skriva få hem bud för något jag beställt själv 😉

     • Johanna 27 augusti, 2015 on 19:23

      Mmm, jag var nog lite för snabb.

   • Maddo - nybliven mamma 28 augusti, 2015 on 15:12 Svara

    Jo det är ju sant. Vet att andra bloggare inland brukar använda uttrycket ”fick hem” och då blir jag osäker på om de själva klickat hem eller om de fått.
    Men då vet jag att du har en specifik kategori.
    Bra inlägg isf, gillar eko!
    Kramar

    • Karin 17 september, 2015 on 13:22 Svara

     Hej Alla
     VVi skickar gärna ut små smakprov men ställer inga som helst krav på att man ska skriva om oss och betalar inte för det. Vi hoppas helt enkelt att man ska gilla Lovemade så mycket att man tycker det är värt att sprida ordet. Så vi är bara jätteglada!

     Lovemade är 100 % ekologisk, helt naturlig och den enda burkmaten som tillagas i Sverige.

     GiIlla oss gärna på Facebook – här försöker vi också svara på alla frågor vi får.

     Karin / Lovemade

     Vi finns på ICA. Gilla oss gärna på Facebook – vi försöker svara på alla frågor.

     /Karin Lovemade

     • Karin 17 september, 2015 on 13:23

      Oj, blev lite dubbelt upp där.

 6. Milla 27 augusti, 2015 on 19:06 Svara

  Kul med bud,speciellt till Idun

 7. Elin 27 augusti, 2015 on 20:47 Svara

  Reklam eller ej spelar det någon roll kan jag tycka? Jag tar däremot för givet/hoppas att man som bloggare väljer att bara göra inlägg om det de själv verkligen gillar, sen är det ju iaf upp till var och en om man tycker det är något man själv skulle tycka sig behöva eller inte :)
  Visst är det viktigt med bra mat även om man ibland behöver köpa färdigt, och då vill man ju gärna vara säker på att de innehåller bra råvaror. Jag är nyfiken på vad barnmatsburkarna ni valt bort innehåller som ni inte äter själva? Har dålig koll på den fronten nu för tiden men om några månader är det dax för det igen.. Ekologiska barnmatsburkar finns det väl gott om men är det kött från andra länder och så du menar tro?

  • Evelina 27 augusti, 2015 on 21:05 Svara

   Ja precis, framför allt vill vi ha svenskt kött och kyckling :) och att maten tillagas i Sverige. Lovemade är helt klart det bästa jag stött på men tyvärr har jag inte sett dom i någon butik ännu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna