VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SWISH!

Helgerna går snabbt även när man jobbar! Tycker jag i alla fall ;). Swish säger det bara!

 

  

 

Igår kväll hade vi mysbesök av världens bästa Karro ♥

 

    

 

Och idag blev hela familjen komplett igen! Elion kom till mig precis vid stängning så vi åkte hem tillsammans han och jag. Pappa och Idun har haft en riktigt mysdag och mest hängt i soffan. Låter som att hon inte gjort annat än sovit både igår och idag haha… Men så länge hon sover på nätterna så spelar det såklart ingen roll, hon är ju väldigt duktig på att styra det där själv. Någon som rest till NY med bebis och har erfarenhet av hur det går med tidsskillnaden?

 

Det gick mycket bättre att jobba idag, mindre illamående och världens pepp! Jag hjälpte nämligen ett par som jag pratat med redan i somras. Så lämnade jag dom ifred för att de skulle få prata ihop sig lite över vagnvalet och jag gick till en annan del av butiken för att städa lite bland leksakerna för omväxlings skull. Efter ett tag kommer min kollega och säger att detta paret hade frågat efter mig och verkligen ville prata med just mig igen. Så jag fick ta deras beställning och blev påmind om varför det är så kul att alltid göra mitt bästa för att mina kunder ska bli så nöjda som möjligt.


Kommentarer


 1. Milla 23 augusti, 2015 on 20:04 Svara

  fin liten familj

  • Evelina 23 augusti, 2015 on 21:14 Svara

   Tack söta!

 2. Cilla 23 augusti, 2015 on 20:07 Svara

  Vi har inte flugit till NY när barnen var bebisar utan lite äldre.
  Men vi har varit till Thailand när bägge varit bebisar och barn är väldigt bra på att anpassa sig till den ny tiden tycker vi. Första två nätterna kan vara lite tokiga med längre uppvak men det är ni nog förberedd på. Det är
  Värre när man kommer hem ? så hoppas att Elian får några dagar på sig att komma tillbaka i tidsrytmen innan skola ! Stort grattis i förskott

 3. Cilla 23 augusti, 2015 on 20:07 Svara

  Menar förstås Elion!!!

  • Evelina 23 augusti, 2015 on 21:13 Svara

   Elion följer inte med!

 4. Stella 23 augusti, 2015 on 20:52 Svara

  Har rest till USA med en 7 veckors, en 6-månaders, en 1-åring och en 19-månaders (ja och så hem igen förstås) och mitt barn har fixat tidsskillnaden dit (7 timmar) utan problem varje resa. Jag är trött som ett gnu varje kväll och somnar kl 20 i 1 vecka sen brukar det va bättre. Jobbigare för mig att komma hem, men inga problem för barnet (sista hemresan var för tre veckor sen och då var han drygt 21 månader. Se till att boka baby cot, gör en himla skillnad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna