VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KVÄLL

Sådär! Bebis sover och jag dippar blomkål, var så hungrig så det var plågsamt när jag nattade henne. Idag har det varit en tuff dag för henne. Skratt och gnäll om vartannat. Mycket sömn och lite mat. Men hon fick inte alvedon förrän nu på kvällen för det var då hon blev ledsen och jättevarm och då dröjde det inte länge innan hon blev svalare. Och sen blev hon pigg och jätteglad haha. Så hon låg och tjatade glatt istället för att sova men den där stunden kändes nog längre än vad den var bara för att jag var så hungrig ;). Hade ju ätit middag men graviditeten kräver mat ofta.

 


Hon bara myser i ”nya” vagnen! ♥

 

  

 

Dagens jag i H&M och Lindex men det är nog inget som finns i butik längre 😉 Jag är shoppingsugen men det får nog vänta till New York. Vill byta ut ungefär hela min garderob, är nog en postgravidgrej men är ju liksom lite olönt nu med tanke på att jag blev gravid igen ;).

 

  

 

Sen fick jag och Idun besök av Nadja och lilltjejen i magen! Så mysigt att få prata ikapp massor och höra om deras spabröllopsresa. Vi konstaterade att jag varit gravid två gånger på hennes graviditet, lite kul 😉 Som vi ska leka tillsammans när vi är föräldralediga tillsammans!

 

Nu blir det soffmys med min största älskling! Och prata om huset kanske, nu har försäkringsbolaget gett klartecken för fuktutredning så efter torsdag vet vi förhoppningsvis status.

 

Kram/E


Kommentarer


  1. Hanna 18 augusti, 2015 on 20:16 Svara

    Vilken mysig dag ni haft! Hoppas det reder ut sig med fuktskadad!

  2. Madeleine i USA 18 augusti, 2015 on 21:28 Svara

    Saknar en del svenska butiker som Lindex till och från, men jag garanterar att det kommer finnas bra shopping i NY! Spännande resa ni har framför er!

  3. Maddo - nybliven mamma 18 augusti, 2015 on 21:42 Svara

    Vad lustigt det känns att du är gravid igen. Jag hittade din blogg då vi var gravida samtidigt. (Min dotter är 2v yngre än Idun) för mig könns det som att jag nyss födde Vibeke, och att vara gravid igen känns långt borta.
    Men jag gissar att en alltid anpassar sig utefter situationen. Det kommer iaf bli kul att följa den här graviditeten också 🙂 stort grattis och lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna