VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FINALLY

 
Äntligen hemma hos mina älsklingar! Blir mycket oväntat extrajobb denna vecka men det känns värt det när jag nu tänkte övertala min sambo till en dejtkväll snarast. Det behöver vi nog, unna oss en kväll på tu man hand och vårda kärleken lite extra. Man kan ju inte lägga alla pengar på renovering och barn. Sen har vi faktiskt inte gjort något speciellt på hela sommaren bara vi så hög tid nu såhär de sista semesterdagarna ;).


Kommentarer


  1. Denise - Nybliven 2barnsmamma! 30 juli, 2015 on 18:24 Svara

    Mysigt o göra något på tu man hand , de förtjänar man som småbarnsförälder;D

  2. Rebecca 30 juli, 2015 on 20:00 Svara

    Åh fina fina tjejer <3

  3. Mikaela 30 juli, 2015 on 20:34 Svara

    Klart ni ska ut på dejt!Det behöver alla par,speciellt småbarnsföräldrar.Jag och min sambo tänkte hitta på något på lördag,har du något tips?Är hemma och hälsar på men jag är så dålig på ställen.

    • Evelina 31 juli, 2015 on 10:23 Svara

      Härligt att ni med ska ut! Vi har varit sugna på texas longhorn men det har varit fullt alla gånger vi bara gått förbi haha… Annars är twin city väldigt bra och prisvärt tycker vi! Sjön ska vara fin också… Ja det finns ju hur mkt som helst och vi har massa kvar vi vill testa!

  4. Mikaela 31 juli, 2015 on 19:31 Svara

    För oss blir det nog dagspa på Hooks Herrgård den här gången 🙂 Ni måste testa Texas Longhorn.Boka tid dock.Ribsen och tortillachipsen är gudomliga!Gillar Bada Bing också och Twin City.Sjön måste vi testa någongång också.Är besviken på sushiutbudet i stan bara.Är bortskämd då vi bor i huvudstaden med oändligt utbud.Tack för tipsen!Ha en mysig kväll tillsammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna