VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PUH!

Klockan har passerat 23 och NU stämplar jag ut för dagen. Ja alltså har ju inte ”jobbjobbat” så här länge, det riktiga jobbet slutade jag halv sju. Sen hem för Idunmys (bästa som fiiiiinns!), middag med stora älsklingen (kycklingsallad och äggknäcke), nattning av lilla älsklingen och sen var det dags att måla Elions rum omgång två. Imorgon ska vi tapetsera fondväggen och sen är det färdigt! Elementet ska visst målas en runda också såg jag. Men sen är ännu ett rum i ordning. Åh han kommer bli så glad när han kommer hem och får se vår överraskning :). Han har önskat sig den tapeten men vet inte alls att vi håller på med hans rum nu så det är färdigt tills han kommer hem.

 

MS_20401525_1

Vet inte om jag visat er den här tapeten innan? Den finns på Rusta och kommer sitta på väggen vid Elions säng. Vilda djur och jakt är lite av hans intresse så jag förstår varför han gillar den.

 

Nu blir det ett avsnitt Orange is the new black, det sista på säsong tre tror jag till och med. Måste varva ner lite efter en dag i farten ;). M har jobbat på bra ikväll han med, fixat ett vägguttag vid matbordet. Det gamla försvann ju när han rev väggen mellan matdelen och vardagsrum.

 

Nattakram så småningom!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna