VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ENKLASTE HISSGARDINERNA

Hissgardinerna vi hade i lägenheten tänkte jag skulle passa i huset också, ja ännu bättre här eftersom de egentligen var liiite för smala för fönsterna vi hade. Men radhuset hade visst mycket smalare fönster så nu är hissgardinerna helt plötsligt för stora istället haha!


Eftersom jag gillade dom så mycket var det bara att beställa precis likadana, men i 120 cm bredd istället ;)… Kändes lite lättare när de gamla ändå hade blivit lite solblekta hehe.


ells_0070354_M


Jag gillar att de är så enka det bara går. Vita och helt utan krusiduller. Finns på Ellos och med koden 325405 får man dessutom 30% på dyraste varan samt fri frakt!


Nu ska jag strax få skjuts till jobbet. Hoppas på en lika rolig jobbdag som igår då jag fick prata länge med få kunder, då går tiden så himla fort. Det tycker jag är allra roligast, när man liksom verkligen får guida till den bästa barnvagnen för just dom. Eller ja bilstolen också för den delen, men barnvagnar är helt klart roligast att sälja tycker jag ;).


Ha BÄSTA dagen finaste du och TACK för feedback på nya designen! Jag ska ta tag i en ny header och kolla om man kan göra texten i inläggen mörkare.


Puss & Kram /E


Kommentarer


  1. Elin 19 juli, 2015 on 18:36 Svara

    Har du tips på snygga skötväskor? 🙂 Har ju sett den du har från Elodie details och gillar både den och den svart/vit mönstrade, men läste nånstans att dradkedjan kunde upplevas lite trög och vass (?). Men tänker att ni lär ju sälja det med där du jobbar så jag tar gärna emot tips på fler fina 😉
    Kram

    • Evelina 19 juli, 2015 on 19:52 Svara

      Dragkedjan kan vara lite ”trög” tycker M också men jag har inga problem med den ;). Tycker den är såå snygg! Helt ärligt tycker jag inte vi har så snygga skötväskor på jobbet men det är för att jag gillar elodie details och skip hop och de har inte vi.
      Kram!

  2. Anne 19 juli, 2015 on 23:57 Svara

    Perfekt med en Ellos-rabattkod! Vet du hur länge den gäller? 🙂

    • Evelina 20 juli, 2015 on 11:48 Svara

      Nej det vet jag tyvärr inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna