VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”AFTER WORK”

Vilka himla bra kvällsrutiner vi har här hemma. Jag nattar Idun vilket är ungefär det mysigaste som finns och ligger sen kvar en stund och filosoferar… Medan M jobbar på med nånting i huset haha. Nu kanske ni tänker att vi kan väl dela men njae, jag tror att jag och Idun behöver den stunden tillsammans och jag behöver den vilan mer än M ;).


Är galet trött efter jobbhelgen men det har varit skoj! Jag gillar verkligen mitt jobb, så att få vara både föräldraledig och jobba extra i butiken är en rätt bra kombo för mig.


Vi gjorde en repris av gårdagens ”after work” och tog en promenad tillsammans. M lagade punkan på vagnen först och hittade en elak liten tagg från någon buske i vår forna trädgård, så det var precis som vi misstänkte att det blivit punka på hemmaplan.


 

Min snygga soon-to-be-husband!


Har precis dammsugit huset en snabbis och fnissade för mig själv när jag tände i taket och dammsög inne i vårt sovrum och Idun inte rörde en fena… Glad för att jag får barn som sover TUNGT! När jag kom ut i vardagsrummet frågade M om jag trodde att han kunde sätta på kompressorn? Haha ja med tanke på att jag dammsög med lampan tänd inne hos vår kära dotter är det nog inga problem svarade jag ;). Men då sover hon ändå ”lättare” än sin storebror, för han är heeelt omöjlig att väcka. Sen är han morgonpigg, men hellre det.


Ska flytttpackaupp en kort stund innan soffläge! Tänkte ta lite varje dag så att det också blir färdigt någongång. Det är ju minst sagt lite farligt att ha två oanvända rum för tillfället, perfekt ställe att gömma flyttstöket i ;).


Kram/E


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna