VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

REAFYND

Så, då var sommarens jobbigaste stund över – att vinka hej då till Elion som nu kommer vara i norrland i 4,5 vecka. Gaalet länge och det känns redan hur tomt som helst.

Var inne på H&M en snabbis på vägen hem, skulle köpa mascara men fick även med mig två maxiklänningar. En svart och en grå, likadana. Med slits på båda sidorna till en bit ovanför knäna. Ord pris 199 men nu 50. Löp och köp!

 


Perfekta till flygresan mot NY var min första tanke, men det är ju såna som passar till precis allt. Vardags som den är, med sandaler, converse eller ballerina, och till fest om man piffar till den med lite smycken.

 

Nu ska vi strax åka och köpa en del smått till renoveringen och sen är min punkt för dagen att måla elementen en gång till. Kanske även börja på köket, men där måste spacklas en del först.


Kommentarer


  1. Sandra 8 juli, 2015 on 13:06 Svara

    Synd det är så långt till Piteå från er, annars hade ni kunnat semestra på Piteå havsbad och träffat Elion. Är påväg därifrån nu, men har bara strax över 30 mil hem till övik. Hade så dåligt väder, men hotellrummet var fint och vi har haft det bra ändå. Tredje ggr vi är där, tycker det är så trivsamt. Tänkte faktiskt på dig när vi for i till Piteå, funderade på vart du tog dina bröllopsbilder 🙂
    Igår var vi till Haparanda och över till Finland en sväng när det ändå regnade.

    • Evelina 9 juli, 2015 on 11:09 Svara

      Jaa vad är det, 130 mil!? Liiite långt. Piteå är väldigt mysigt på sommaren!
      Kram

  2. J. 8 juli, 2015 on 17:49 Svara

    Maxiklänningar är typ ett måste i varje tjejs(eller kille om han vill) garderob, passar alla tillfällen precis som du skrev. 🙂 Vad fint du klädde i svart btw!

  3. Sussi 8 juli, 2015 on 19:07 Svara

    Jag köpte den gråa och gröna för fullpris först och sen knep jag den svarta också när den fanns på rea. Hittar man ett skönt plagg är det lika bra att slå till på några stycken tänker jag, haha 😉

  4. Karin B 9 juli, 2015 on 11:27 Svara

    Vilken fin klänning!

    Jag undrar om du vill ställa upp på en bloggintervju. Jag mailar frågor som du ska svara på. Jag publicerar sedan intervjun på min blogg med en länk till dig. vill du?

  5. Mallan 9 juli, 2015 on 20:57 Svara

    Tack för tipset! Blev en klänning för mig oxå 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna