VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HOPPLA

Idag åt vi middag på stan och firade! Kärleken (det är ju den sjätte), våra barn och familjen.

 

Därefter åkte vi ut på landet för att hälsa på Emmas häst och Elion hade längtat efter att få rida!


  

Han var superduktig och jag känner som alltid när jag andas hästdoft att jag saknar det hur mycket som helst.

Nu blir det efterlängtat soffmys med min största älskling! Båda barnen somnade i bilen på vägen hem men nu har jag precis läst saga för Elion i sängen och båda sover igen. Åhhh vad skönt det ska bli, ett par avsnitt Sons of anarchy också. Kanske någon bit riesen med. Ja idag får det bli en soffkväll deluxe. Så himla härligt att ha lite renoveringspaus, det får vi (jag åtminstone) återuppta på onsdag när Elion har rest norrut.

Kram!


Kommentarer


  1. Erica 6 juli, 2015 on 21:29 Svara

    Hästar luktar så gott! Älskar att följa min dotter till stallet.

  2. Therese 7 juli, 2015 on 04:16 Svara

    Hej och tack för en fin blogg! Jag har lite barnvagnsfunderingar och vore tacksam om Du kunde hjälps till. Vi är ute efter Syskonvagn, vi har en en kille på 18 månader och en på snart 3 månader. Vi har kollat på emmaljunga double Monkey och dess efterföljare emmaljunga double wiking, har förstått att folk var missnöjda med monkeyn eftersom den var trång/liten. Vad har du för erfarenheter av dess och vilken Syskonvagn skulle du rekommendera? Vi vill ha en smidig vagn som går att ha några år framöver och som fungerar att promenera mycket med.

  3. Escaping Reality-ett nytt liv 7 juli, 2015 on 05:06 Svara

    Jag saknar hästar och ridningen så sjukt mycket sedan jag var tvungen att sluta (pga flytten utomlands) och längtar efter att ta upp det igen sekunden vi är tillbaka hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna