VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MORMOROCHMORFARMYS

Idag har vi haft besök av min pappa och Maria, alltså mormor och morfar! Maria är ju mormor till Elion och Idun eftersom min mamma inte är delaktig. Tyvärr var deras besök innan Elion kom hem från förskolan, men vi ska försöka få till en utflykt till deras stuga nån gång nästa vecka så att han också får träffa dom innan han åker upp till norrland. Börjar få lite småångest för de veckorna, så länge och så långt bort!! Tur att jag kommer hålla mig sysselsatt med hus och stuga i alla fall så att saknaden åtminstone inte får lika stor plats. Kan jag ju försöka intala mig åtminstone, saknaden kommer vara otäckt stor.

 

Glad tjej som vaknade inte många minuter efter att mormor och morfar knackade på dörren ♥

 

Det blev husesyn såklart, och en fika på baksidan. Köpa dynor är också ett to do i sommar. Som vi har längtat efter ljumma sommarkvällar med grillen igång… Håller tummarna för värmen nästa vecka!

 

Sen åkte vi på en litet spontantripp som resulterade i ett lika spontant köp. Eller ja, något vi har tänkt köpa var det ju ;)… Därefter kom Elion hem och han blev jätteglad för sina nya kläder från Kidsbrandstore som jag hämtade ut idag, och bytte genast om.

 

IMG_9655.JPG

Keps från Adidas, t-shirt från Ebound och shorts från Esprit

 

   

Och sen kom Karro! Hon tog med Idun på en promenad idag igen så att jag kunde riva färdigt tapeten tills M var tillbaka. Det har gått i halvfart med renoveringen idag men jag tror för att det nu inte är så jättelångt bort tills vi får ett någorlunda färdigt vardagsrum. Två målardagar räknar vi med, sen så!

 

IMG_9651.JPG
Världens bästa Karro hade med sig en liten inflyttningspresent till hela familjen. En badgrej till varje familjemedlem! Jag och M fick ett badskum för spända muskler typ, ett sånt bad tror jag vi båda behöver efter all renovering ;).


Kommentarer


  1. Sandra 26 juni, 2015 on 23:34 Svara

    Vilken tur ni har Carro som hjälper er så mycket. En sann vän 🙂

    • Evelina 26 juni, 2015 on 23:47 Svara

      BÄSTA vännen <3

  2. Klara 27 juni, 2015 on 18:13 Svara

    Idun är verkligen så otroligt söt! Varje gång jag går in på din blogg krampar mina äggstockar! 😉 Har själv en liten tvååring så nu börjar man ju bli sugen på en liten bebis igen. I alla fall en som är så söt som er sockertopp 🙂
    Jättekul att läsa om er husrenovering o vardag!

  3. Tina 1 juli, 2015 on 13:55 Svara

    Är det din mamma eller är det styvmamma? Känner inte igen att jag sett henne förut… 🙂

    • Evelina 1 juli, 2015 on 15:31 Svara

      Det är min styvmamma. Hon har varit gift med pappa i evigheter så hon har synts en del här på bloggen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna