VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IT’S OFFICIAL!

Japp, nu är vi officiellt husägare! Klockan 15 var vi på banken och ”gav” massa pengar till de tidigare ägarna, nycklar och tillgång till huset fick vi ju för ett par dagar sen så dagen D blev inte så spännande som vi först tänkte. Vi är så otroligt tacksamma för två bonusrenoveringsdagar! Speciellt när det blev som nu, att checklistan utökades med ännu mer i och med att den väggen som skulle vara kvar mellan kök och vardagsrum var tvungen att rivas och byggas på nytt.

M är iväg och köper grejer till väggbygget nu så imorgon blir det fart i bygget igen skulle jag tro. Idag har det bara målats. Eller bara och bara, jag har målat längs kanterna i sovrum och kontor och så kom jag på att jag nog minsann skulle måla taket i kontoret också… Så det som väntar mig vid nästa möjlighet att måla är att ge taket en strykning till samt rolla väggarna i båda rummen.

Elion ville till huset tidigt idag, så vi gick dit och jag kunde börja måla direkt när Idun somnade. Sen kom Karro och Elin och höll oss sällskap = barnen lekte och Karro var med Idun så det blev faktiskt många målartimmar ändå. Jag är ju sån att jag gärna gör färdigt det jag påbörjat direkt, men jag behöver ju faktiskt inte alls stressa nu. Kan inte göra så mycket mer sen innan M är färdig med väggen ändå.

   

 

Här är mitt blivande kontor/pluggrum. Kom på när jag börjat måla att jag måste ha en förebild haha.

   

 

Mitt i målandet idag. Och en massa skräp (den rivna väggen) på gräset utanför fönstret.

Blev helt slut i nacken efter målningen så jag har precis legat på spikmattan en halvtimme. Båda barnen sover och nu hoppas jag att M kommer hem snart. Saknar honom, även om vi varit nära hela helgen så har vi inte direkt umgåtts på vanligt vis det senaste. Men snart har han semester i drygt 6 veckor (med start på torsdag eftermiddag) så då får vi försöka varva renovering av både hus och stuga med familjetid!


Kommentarer


  1. petra 15 juni, 2015 on 19:56 Svara

    Grattis till huset vad roligt:) hoppas ni får lite tid tillsammas också,vet hur det känns mitt i ett renoveringskaos,kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna