VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOMMARLOV PÅ HALVTID

Nu ska vi åka och hämta Elion för sista gången på förskolan. Känns ju ungefär hur konstigt som helst! I över 3 år har han varit där och han har älskat varje dag. De första månaderna, månaderna innan han började där, gick han på ett familjedaghem i vår förra stad, men detta har nog fungerat bättre för honom tror jag. Mer stimulans på något vis. Fler barn och större utrymmen. Vi har varit galet nöjda men nu börjar ett nytt kapitel! Ja han har fortfarande några veckor kvar där på Fredriks veckor, men när han är hos oss gäller skoltiderna och efter nästa vecka är det ju sommarlov.



    

Både promenad och hemmamys har vi hunnit med idag, jag och mitt lilla hjärtegryn ♥

 

Sen väntar en promenad i solskenet igen, jag tänkte att vi kunde gå/cykla och möta M efter jobbet. Sen väntar familjetid och långhelg och det ska bli hur härligt som helst!


Kommentarer


  1. Milla 4 juni, 2015 on 17:25 Svara

    Gud så söt

  2. Erica 4 juni, 2015 on 21:16 Svara

    Vi har en vecka kvar innan sommarlovet tar vid, känns jättekonstigt med så långt uppehåll men det ska nog gå bra. Men det blir nog en omställning för alla parter 😉

  3. Joysan 5 juni, 2015 on 08:32 Svara

    Så söt hon är! Förstår att det känns konstigt med sista dagen…tänk vad vanemänniska man är egentligen…

  4. Emelie T 5 juni, 2015 on 12:57 Svara

    Så vacker er Idun är, man blir så glad att se dina fina bilder! Tack för en underbar blogg, som jag får gå in och läsa varje dag med en sån positiv känsla i inläggen. 🙂 Ha en jättebra helg i Göteborg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna