VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KAVAJSAKNAD

  Hej mitt i fredagen! Vad jag kan sakna att jobba på kontor och använda kavaj! Kan man såklart göra som mammeledig också, men det kommer ju liksom inte lika naturligt haha… Sen är inte jag den som går i mjukisbyxor en dag eller struntar i att fixa mig, det vill jag göra varje dag för jag blir gladare och piggare då, men kavaj är liksom… Ja jag gillar det! Speciellt till jeans och t-shirt. Om man räknar tid så är det ”bara” en sisådär fyra år eller nåt tills jag mest troligt har ett sånt jobb igen, som färdigutbildad socionom och jobbar i kontorsmiljö ;). Jag tänker i alla fall att jag ska hamna på ett sånt ställe, men det vet man såklart aldrig. Fast det är klart, när jag börjar plugga igen efter föräldraledighet ändras nog min dress code åt det hållet igen.

 

 

Denna kavaj är från Noa Noa och är en av favoriterna i garderoben!

Anledningen till kavaj idag var ett möte nu på morgonen. Idun fick följa med och det var mitt i hennes trött-och-vill-nästan-sova så jag fick hålla henne i famnen. Men då är hon ju så glad så det var inga problem.

Men vad är det med vädret!? Alltså på riktigt? Jag går ju som bekant många mil i veckan med barnvagnen, men att gå i regn gillar jag definitivt inte. Och de senaste veckorna  har det varit det knasigaste vädret varje dag tycker jag. Spelar ingen roll att det är sol och visar sol på vädret, rätt som det är kommer en störtskur ändå? Som nu. Jag satt här och laddade inför en prommis, solen skiner men så börjar det ösregna…


Kommentarer


  1. Sofie 29 maj, 2015 on 15:35 Svara

    Då ska du spana in House of Lola, deras kavajer är ljuvliga och sköna
    Ha en härlig helg!!

  2. L 29 maj, 2015 on 17:12 Svara

    Läste att du var sugen på en ragdoll! Vill bara varna i all välmening! för att dom är hemskt håriga (hade en i 8 år). Som kattunge tills något/några år så var det helt okej men sen började det!!!

    Du kan inte sitta i soffan utan att rolla den/dammsuga varje dag tillexempel (om du inte vill bli hårig om kläderna), glöm mörka kläder & jobbigt med folk på besök som har mörka byxor som är vita när dom ska gå hem

  3. L 29 maj, 2015 on 17:15 Svara

    Forts. Eller ännu jobbigare- ett pälslager på täcket så man får fullt med katthår i ögonen när man vaknar!
    Eller när Idun börjar krypa och blir helt hårig om händer o små bebiskläder 🙁

    Jag tänkte själv innan att ”äsch det är väl inte så farligt” men tro mig, det är inte roligt!

  4. L 29 maj, 2015 on 17:18 Svara

    Det blev lite väl långt så allt verkar inte ha kommit med men jag tipsade iallafall om rasen devon rex.
    Dom har jättemysigt temperament och hårar minimaliskt. Det enda negativa är att de inte ska gå lösa men sele på tomten är perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna