VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEJ LÖRDAG

 

Älskade ungar, vilken tur jag har som har er!!

Halv sju fick jag sova till idag innan lillan ville ha mat. Vi är verkligen bortskämda med bra nätter redan från start! Även om hon brukar äta första gången mellan 5 och 6 efter det sista målet vid 22-tiden, så är det ju väldigt länge. Storebror var ungefär lika med sovvanor direkt från födseln, men jag tror att Idun är ännu mer sömntuta. Sen att Elion har haft morgon sen 05 från hans första sommar är en annan femma haha. Nu kan han sova ”ända” till 6.30 om vi har tur ;). Men nätterna, de har peppar peppar alltid varit sömnfyllda!

Idag ska vi åka på utflykt, till svärföräldrarnas stuga mitt i Småland!


Kommentarer


  1. Monika 23 maj, 2015 on 07:56 Svara

    Ja du så olika bebisar kan vara. Min lille var så övertrött igår, så redan klockan 18.30 fick jag lägga honom och mig för natten. Tre vaknanden under natten och mellan 04 och 07.30 var han orolig. Nu sover han som vanligt i min famn och jag har varken duschat eller ätit. När han vaknar är det ett lotteri, kan han låta mamma få 5 minuter tid för sig själv. Det är tungt detta och gråter ofta över att inte få tid till övriga familjen eller mig själv.

    • Evelina 23 maj, 2015 on 11:03 Svara

      Hoppas det vänder för er snart!!! Jag tänker på dig ofta ska du veta. Men större blir han ju och snart kanske han sover hur mycket som helst istället, och leker med sig själv. Men jag förstår att det känns långt bort nu, man blir ju extra känslig när man inte får sova ordentligt OCH har massa hormoner i kroppen. Kramar till dig

  2. Marie 26 maj, 2015 on 10:03 Svara

    Antar att min dotter alltid kommer vara morgonpigg. Som du skriver 06.30 är sovmorgon , haha! Hon vaknar vid 05-06…MEN har alltid sen bebistiden sovit mer eller mindre hela nätter, aldrig krånglat vid läggning eller så. Man kan inte få allt ;). Så söt hon är en prinsessa och din stora grabb med förstås! Jag väntar mitt andra barn om en vecka, en lillebror 🙂 Hoppas på en ljuvlig sommar och bebistid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna