VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TESTING IN ACTION

Judon gick fint och vi träffade Karro och Elin där. Jag, Idun och Karro satt brevid och kollade precis som ett annat gäng föräldrar och syskon. Nästa vecka är det gradering även för våra småttingar i barngruppen!

Jag och Idun har haft några timmar till själva efter storebror gick och la sig efter bokläsning, i vanliga fall brukar ju M vara hemma och då läser Elion och jag bok i hans säng. Men när jag är ensam vuxen hemma är det svårare med Idun om hon är vaken så då har vi börjat läsa i soffan istället, när M inte är hemma.

 

IMG_7152

Vi invigde vår nya Babybjörn One och den är så bra så bra! Testade att dammsuga samtidigt och Idun tyckte det var rätt roligt att få hänga på (i dubbel bemärkelse hehe). Hon hade kunnat ligga för sig själv den stunden också, hon är väldigt ”nöjd” av sig på det sättet, men jag ville som sagt testa in action. Och få närhet. Det är nog kanske mest bara jag, men jag brukar tänka att jag vill tanka närhet inför natten, för sen ligger hon ju i sin säng hela natten. Även om den står precis vid min sida av sängen och dessutom utan nånting emellan, så hon sover ju bara typ 30 cm bort haha.

M är iväg med jobbet på någon fiskegrej som är varje år. Fick rapport om en fisk för någon timme sen och nu tror jag snart att de börjar åka hemåt, så om en timme borde han vara hemma igen.


Kommentarer


  1. Victoria 21 maj, 2015 on 21:20 Svara

    Hej, vart har du köpt tunikan/toppen? 🙂 jättefin.

    • Evelina 21 maj, 2015 on 21:26 Svara

      Det är en kofta från H&M, men den finns nog inte kvar troe jag? Försökte nämligen hitta den innan idag för jag skulle vilja ha fler i andra färger 😉

  2. Alexandra 22 maj, 2015 on 05:42 Svara

    Jag ska åka och hämta en sådan spjälsäng på söndag och sätta emot min sida. Bm tyckte det var en toppenide! Vilken jag också tycker såklart. Bara det där med madrass. Man kanske får köpa en något tjockare för att sängen ska komma i ungefär samma höjd som sängen. Vad har ni för madrass?

  3. Victoria 22 maj, 2015 on 07:26 Svara

    Okej, tack för svaret.

  4. Joysan 22 maj, 2015 on 08:25 Svara

    Skönt att ni trivs med BB:n! Hon ser onekligen nöjd ut där, hihi. Önskar er en trevlig helg! Kram

  5. malin Andersson 25 maj, 2015 on 20:40 Svara

    Jag ska snart köpa mig en bärsele och funderar på en one. Kan du skriva lite mer om den? Jah har läst att den är lite krånglig att ta på sig?

    • Evelina 25 maj, 2015 on 21:08 Svara

      Neej, den är verkligen superenkel! Snäppet ”krångligare” än deras miracle, men mkt enklare än ergobaby. Det är dom jag kan jämföra med ;)… Har du babyproffsen i din stad? Gå in dit och prova isf 🙂
      Kram!

  6. malin Andersson 26 maj, 2015 on 08:33 Svara

    Jag har bara provat ergo än så länge. Den vill jag inte köpa pga spädbarnsinlägget, hur varmt lär inte de bli i sommar för bebisen…
    Men miracle har jag hört väldigt mycket bra om, vet du om den är bra?
    Jag såg i nån grupp på Facebook att folk skrevatt du just valt bort ergo mot babybjörn och att den inte är ergonomisk. Men one är väl de? Eöler har jag fattat helt fel?!

    • Liselotte 31 maj, 2015 on 17:07 Svara

      Ergo är ergonimisk för både barn och bärare, dock så är inte BB det.
      Min rekommendation är att kolla på andra selar än BB, Malin.
      Kolla ex in Tula, Manduca eller en MeiTai? Det viktigast är att bebis sitter i grodposition och att bebis har stöd från knä till knä och inte hänger i selen utan sitter.
      Jag hade en BB först men fick så ont, köpte en Tula och det är helt fantastisk! Och andra hands värdet är så pass bra att du kan sälja den vidare för nypris! Lycka till 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna