VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MORS DAG-TÄVLING

Vi kör igång en ny tävling direkt! I potten finns ett fint armband i pure aluminium (som är helt allergivänligt), från 5M smycken, kanske den perfekta mors dags-presenten till en fin mamma i din närhet? Eller dig själv? Ni kan läsa mer om 5M smycken på facebook. Det är min gamla bloggvän Michelle som står bakom företaget!

För att vara med och tävla vill jag att du berättar varför den bästa mamman du vet är just den bästa mamman? Denna tävlingen får helt enkelt inte minst bli en hyllning till alla underbara mammor därute, som förtjänar att uppmärksammas lite extra :).

 

unnamed

Jag ska få ett armband själv, med de för mig finaste orden i världen på ♥

 

unnamed1

LYCKA TILL!

Ni har till och med söndag på er.


Kommentarer


  1. Annalin 21 maj, 2015 on 09:03 Svara

    Åh vilka vackra smycken! Min svärmor är en fantastisk mamma. Hon har uppfostrat sina åtta barn med så mycket kärlek och respekt och med det bevisat att det smittar av sig, för hennes barn är helt underbara och kärleksfulla allihop. Hon har även tidigt lärt dem att man lär av sina misstag och aldrig hindrat dem från att prova nya saker, detta har gett dem självförtroende att vid vuxen ålder stå på egna ben i livet. Hon tvekar aldrig att ställa upp för en och hjälpa till, trots att hon allt jämt har händerna fulla. Så min hyllning på mors dag går till den här fantastiska mamman och människan!

  2. Johanna 21 maj, 2015 on 09:21 Svara

    Så du får ett armband i utbyte mot tävling/reklam, eller hur funkar det egentligen?

  3. Diana D (La Madre) 21 maj, 2015 on 09:27 Svara

    Jag tycker att du är den bästa mamman jag vet. För att du har så fina kvaliteter, omtanke, kärlek och omsorg. Du har allt och lite till med dina barn, du vet vad du inte har fått och vad du saknat själv, så du ger allt det och lite till, till dina barn. Jag tycker verkligen att du är den bästa mamman för dina barn. <3

    • Evelina 21 maj, 2015 on 20:56 Svara

      Men söta du!!! Tack för finaste orden en mamma kan höra!! Kramar

  4. Therese 21 maj, 2015 on 09:33 Svara

    Min kompis Victoria är inte mamma än men blir i september. Hon kommer bli en fantastisk mamma, ge energi, är fördomsfri och framförallt kärleksfullt och otroligt efterlängtat barn! Vill hylla henne med denna present, det förtjänar hon.

  5. Helena 21 maj, 2015 on 09:39 Svara

    Min mamma är den bästa mamman jag vet! Min pappa har aldrig varit riktigt närvarande så min mamma har dragit lasset med uppfostran m.m. själv. Min uppväxt/skolgång var inte lätt och det var alltid mamma som fanns där. Hon stöttade mig genom allt. Även nu i vuxen ålder så finns hon där som en räddande ängel vad som än händer. Även när hon själv har haft det jättetufft och förlorat båda sina föräldrar i alldeles för tidig ålder så finns hon där både för mig och alla andra. Hon är otroligt osjälvisk och sätter alla andra framför sig själv. Hon behöver tänka mer på sig själv men för mig är och förblir hon alltid den bästa mamman som gör allt för sina barn och andra människor i hennes närhet även om hon själv inte vinner något på det <3

  6. Nathalie 21 maj, 2015 on 10:27 Svara

    Min egen Mamma är den bästa mamman i hela världen!
    Hon har fött och uppfostrat mig och mina 5syskon till 6 helt olika individer men aldrig tummat på varken kärleken eller tilliten till oss barn.

  7. Hanna Smörvik 21 maj, 2015 on 10:45 Svara

    Bästa mamma!
    Du blev änka vid 45 års ålder efter att din man, min pappa, varit sjuk i 20 år. Du har hjälpt honom, mej o min syster genom allt! Två år innan din man gick bort gick också din mamma o pappa bort med bara några månaders mellanrum. Du är en stark o vacker kvinna som förtjänar det bästa i livet!

  8. Linda 21 maj, 2015 on 11:48 Svara

    Min egen mamma är den bästa mamman. Hon har gett mig och mina bröder den tryggaste och bästa barndomen man kan få. Idag när jag är vuxen med egna barn ställer hon upp vid minsta lilla önskan. Hon släpper allt eget utan att blinka för sina barn och barnbarn. Förra året när jag skulle rodda jobb och barn när maken låg på sjukhus o två veckor och jag var utom mig av oro tog hon hand om barnen, lagade mat och fixade. Så min lediga tid kunde jag finnas vid makens sida och stilla både hans och mina bekymmer. Du är bäst mamma, jag älskar dig gränslöst och oändligt ❤️.

  9. Anna 21 maj, 2015 on 12:14 Svara

    Det finns så många bra mammor i min närhet så jag har svårt att välja en enda. Men om jag måste så är det min bästa vän och nästansyster Emma. Inte nog med att hon har två barn med bara 15 månaders mellanrum, hon får dessutom uppfostra dom utan sin egen mamma som tyvärr bor uppe bland molnen och aldrig fick träffa sina barnbarn..

  10. Mia 21 maj, 2015 on 12:18 Svara

    Hej
    Kommer att nominera mig själv helt galet va? 🙂
    Men jag känner mig som världens bästa mamma gör
    Allt för mina två grabbar Emil 3 år och Hugo 1 år och
    Nu till sommaren blir det bröllop för mig och min blivande
    Man och pappan till våra barn 🙂 efter 16 år tillsammans
    Kommer vi gör 4/7 till kärlekens dag! Kram

  11. Helena 21 maj, 2015 on 12:47 Svara

    Min mammma är min bästa. I januari i år fick vi reda på att hon har Alzeimer. Är fruktansvärt rädd att hon ska glömma mig, min bror och alla vackra minnen vi har tillsammans. Hon är bara 65 år.

  12. Mikaela 21 maj, 2015 on 14:16 Svara

    Jag anser att min svägerska är den bästa av mammor, detta på grund av att hennes förstfödde på nyfyllda 16 år gick bort i cancer i December, men att hon detta till trots fortfarande lyckas världens bästa mamma till lillasystern i familjen. Dessutom är hon världens bästa faster till mina barn, med ett hjärta av guld♡

  13. Hanna 21 maj, 2015 on 16:00 Svara

    Jag vet många underbara mammor i min närhet! Så lyckligt lottad att så flera underbara människor nära.
    Framförallt är jag lyckligt lottad som är mamma till Casper & Charlie.
    En son & en dotter! <3

    Jag skulle helt enkelt vilja vinna armbandet till mig själv! Ytterligare ett bevis till Casper & Charlie som visar min kärlek till det bästa jag har! Föralltid! <3

  14. Frida 21 maj, 2015 on 17:01 Svara

    Den bästa mamman jag vet är min egna mamma. Hon är också en av mina bästa vänner. Det är henne jag anförtro saker till, hon ger mig kloka råd och vi har roligt tillsammans. Mamma är en riktigt ”bull-mamma”. Idag bor vi inte i samma stad. När jag kommer och hälsar på blir jag alltid bortskämd med supergo mat och fika som hon lagat och bakat. Så hade varit hela min uppväxt. Min mamma är min stora förebild.

  15. Minna 21 maj, 2015 on 17:08 Svara

    Hej!

    Jag tycker att min syster är världens bästa mamma! Hon har uppfostrat mig och mina två bröder. Hon har även två egna barn. För mig och mina barn är hon mommo. Hon fanns där för mig och mina två barn när jag och barnens pappa separerade, vi fick helt utan tvekan flytta hem till henne…Hon är hård men rättvis man vet att hon alltid kommer att älska en oavsett vad man gör. <3

  16. Stolt mamma 21 maj, 2015 on 17:47 Svara

    Efter allt jag gått igenom och fortfarande gör, vill jag nominera mig själv, för så långt jag kommit…
    Jag har alltid haft ett lågt självförtroende och när jag fick barnen blev det en väldigt stor omställning som gjorde att jag inte riktigt visste hur jag skulle bete mig, hamnade i depression och ångest…tog flera år innan jag kunde acceptera på riktigt att jag är mamma, och sen att acceptera att jag är en duktig mamma…något jag aldrig riktigt trott på :-(.
    Men äntligen har jag hittat vägen till att vara den där fantastiska mamman till mina underbara barn och visa det :-D.
    Idag gick jag in på sonens rum och gav honom en kram bara så där och sa att jag älskade honom…han blev förvånad och bara flinade och sa att jag aldrig brukade göra så. Frågade då ifall han tyckte om det och han svarade ja med ett stort leende på läpparna <3

    Älskar mina två fina kids, nu och för alltid <3!

  17. Frida 21 maj, 2015 on 18:33 Svara

    Som många andra nominerar jag min egna mamma! Hon är fantastisk på alla sätt och vis. Trots fem barn plus två barnbarn ser hon varje person av oss på ett fantastiskt sätt. Vi är utspridda runt om i Sverige och världen. Vart vi än bor tar hon sig alltid tid för att hälsa på. Allt från Stockholm, Halmstad, Norge och Australien. Hon är den mest generösa och omtänksamma person jag känner. När vi växte upp var vårt hem som en öppen fritidsgård!

    Hon sätter alltid folk framför hennes eget bästa och just därför skulle det vara fantastiskt att överraska med en personlig present med alla hennes barns namn!

  18. Sara 21 maj, 2015 on 20:38 Svara

    När jag fick ett eget barn för två månader sedan så har jag fått en helt annan syn på alla mammor, beundrar personer som jag inte beundrat tidigare som bland annat klarar både heltidsjobbet som mamma och ett annat heltidsjobb. Jag har alltid älskat min mamma, hon har alltid funnits där för mig och nu beundrar jag henne ännu mer!

  19. Jennifer 21 maj, 2015 on 21:54 Svara

    Jag vill säga att den bästa mamman jag vet, är utan tvekan min egen mor. Hon är det för att hon alltid, villkorslöst satt siba tre barns behov först. Hon har byggt upp en familj ifrån ingenting och den trygghet hos gett oss som barn är för mig oerhörd. När mina föräldrar skildes blev hon både mamma pch pappa samtidigt som hon kämpade sig igenom två utbildningar (!) och dålig ekonomi. Nu när hon blivit mormor till mina två barn (min yngsta är dryga månaden yngre än Idun) bara insuper jag hennes atmosfär för att kunna ge mina barn den fantastiska känsla av trygghet som jag bär med mig från min barndom. Jag skulle gärna vilja ge henne denna gåva, det skulle göra mitt dotter och & mammahjärta lyckligt!

  20. Emelie 22 maj, 2015 on 05:24 Svara

    Hej! Jag vill ”nominera” min underbara mamma Jeanette. För cirka 3 år sedan i samband med att första barnbarnet skulle komma till världen så bestämde hon sig för att ta itu med sina alkoholproblem. Var inlagd i cirka en månad & kom hem därifrån som en ny människa. Hon hade det kämpigt i början men nu mår hon som en prinsessa, i den aspekten iaf. Inte så långt efter hon kommit hem & kommit in i vardagen slog det till, fibromyalgi & sjukskrivning. Hon har kämpat sedan dess med konstanta smärtor, olika mediciner, testat olika jobb (innan dess hade hon varit på samma i 30 år & hon älskade det men det går inte med värken). Vissa dagar har hon så ont så hon inte ens tar sig ur sängen. Men trots allt detta så skulle hon inte ta en klunk alkohol. Inte för sin egen skull men framförallt inte för barn & barnbarns skull. För oss ställer hon upp i ur & skur. Önskar varje dag att det fanns något jag kunde göra för att underlätta hennes vardag men det enda jag kan göra är att finnas där. Min mamma är min hjälte! ❤️

  21. Sara 22 maj, 2015 on 05:59 Svara

    Jag vill utan tvekan nominera min alldeles egna mamma. Under min och mina syskons uppväxt har hon alltid funnits där med kärlek, trygghet, humor, regler, kreativitet, sunda värderingar och en öppen famn. Hon har alltid haft sitt största engagemang i familjen och har alltid prioriterat oss barn och vårat välmående. Älskar det öppna klimat jag är uppvuxen med, möjligheten att få prata om mina känslor och att aldrig bli dömd. Är tacksam över hur hon förvaltat sitt moderskap och hoppas innerligt att mina 3 döttrar upplever mig likadant. Hon är dessutom nu en dedikerad mormor till 6 barnbarn, finns alltid där för dem och hittar på skojiga saker trots att hon ändå jobbar heltid fortfarande. Är stolt och glad över min lilla mamma och håller tummarna att hon vinner det fina armbandet. Vore underbart. Tack för en mysig blogg!

  22. Josefin 22 maj, 2015 on 06:40 Svara

    Åh detta hade jag gärna velat överraska min fina mamma med. Hon hade så behövt lite extra uppskattning och något fint. Hon har precis flyttat från sin hemstad för att komma närmre sina barnbarn, bytt jobb och allt är såklart nytt o kämpigt. Hade vart roligt att få ge henne ett fint armband så hon kämpar vidare, trivs och stannar kvar här nära oss :)) hoppas!

  23. Tirasun 22 maj, 2015 on 08:10 Svara

    Eftersom min mamma aldrig varit närvarande vill jag hylla världens bästa pappamamma som alltid har tagit emot morsdagspresenterna från oss. Från det vi var fyra och fem år så fanns han alltid där. Körde, plåstra om och brydde sig. Vi var så trötta på honom ibland för att han alltid hämtade (långt efter vi fyllt 18 också). Han gjorde det av kärlek. Idag finns han trots åtta mils väg alltid ett samtal bort och han är här inom en timme om det behövs. Blir mitt betyg hälften så bra som det min pappa gjorde för mig och syster så är jag en bra förälder. Älskade pappa som trots sjukdom och ålder alltid finns där som alltid ställt upp och som älskar oss vad som än händer

  24. Familjen Karlsson 22 maj, 2015 on 08:56 Svara

    Till min mamma- och numera även världens finaste mormor till mina två barn:

    Vad vore egentligen livet,
    utan mormor tillika min mamma?
    Svaret på frågan är givet-
    aldrig någonsin detsamma!

    Tack för sångerna du sjunger,
    och ramsorna du lär,
    tack för sagorna du läser,
    för mina två som jag har kär.

    Tack för alla promenader,
    till svampar och myrors hus,
    tack för utflykter och picknick,
    med upptäckarglädje och bus.

    Tack för tårarna du torkar,
    och rinnande näsan förstås,
    tack för alla kramar,
    du är superhjälten för oss!

  25. Annica 22 maj, 2015 on 13:15 Svara

    Min mamma är nog den underbaraste mamman jag vet. Hon är inte direkt perfekt men hon är väldigt förlåtande och stöttar en om man även pratar med henne en gång om året. men nu har jag ändrat mig och hon likaså.

  26. Åsa 22 maj, 2015 on 20:46 Svara

    Nu kommer jag att vara mycket osvensk och säga: Jag är den bästa mamman. Till just mitt barn är jag den bästa mamman. Jag har börjat inse det nu efter ett och ett halv år med en stark känsla av att vara den sämsta mamman som fanns. Jag kunde inte trösta mitt barn som de andra mammorna. Hon bara skrek och skrek. Vi delade inga skratt och vi fick aldrig några mysiga stunder ihop. Och ingen läkare visste vad som var fel. Men nu är min tjej 2,5 år och vinden har vänt. Hon är glad, skrattar och kramas. Och jag kan för att trösta mig själv tänka att just jag blev hennes mamma för att det bara var jag som skulle orka fortsätta att överösa henne med kärlek trots den tuffa starten. Alla tårar var värt det när hon kommer springandes och kastar sig i mina armar!

  27. Camilla W 22 maj, 2015 on 22:59 Svara

    Är gärna med ♥

    Den bästa mamman jag vet är utan tvekan min vän Anna.
    Hon har kämpat för sina barn på precis alla sätt.
    Först genomgått flertalet jobbiga IVF för att överhuvudtaget få sina barn.
    Sen slagits med sjukdomar och bekymmer under lång tid.
    I allt jobbigt har hon ALLTID sett till att barnen får det de behöver. Förutom massor av kärlek så ger hon sin TID.
    Såpbubblor i trädgården. En utflykt till stranden. Picknick på vardagsrumsgolvet.
    Hon är en närvarande mamma även när hon egentligen inte orkar.
    Beundrar henne ♥

  28. Sandra johansson 23 maj, 2015 on 07:07 Svara

    Hej ! precis som många andra tycker jag att min mamma är en av de viktigaste personerna i mitt liv. Hon har under hela min uppväxt tillsammans med min pappa öppnat upp vårt hem för barn som verkligen behövt ett tryggt hem och en kärleksfull familj och gett allt hon har för att alla ska ha det bra , hon jobbar också heltid inom hemtjänst där hon är väldigt omtyckt bland dom gamla . med det sagt vill jag säga att hon är ovärderlig för många och inte minst får mig och det skulle vara roligt att få ge henne detta Armband 🙂

  29. Eva 23 maj, 2015 on 11:58 Svara

    Det skulle vara underbart att få ge bort ett sådant vackert armband på Mors dag till sin egen, fantastiska mamma.

  30. Annika Nilsson 23 maj, 2015 on 13:30 Svara

    Svaret är enkelt: genuin och kärleksfull!

  31. Gunilla Egelstad 23 maj, 2015 on 15:44 Svara

    Min mamma – är världens snällaste mamma!Under mina 46 år – jag alltid hennes uppmärksamhet får.Under min uppväxt var alla välkomna hem till oss- för bästisen blev det ett andra hem förstås.När vi fick egna barn var hon ofta barnvakt – på senare år kattvakt.Fast det viktigaste är när jag är ledsen och vill bara höra hennes röst – finns hon alltid där och jag får tröst!

  32. nadja 25 maj, 2015 on 19:50 Svara

    Min fru är världens bästa mamma till vår fina son Elton. Först var hon så stark under graviditeten. Hon kräktes hela tiden, och hade dessutom komplikationer så hon var sängliggande 3 månader. Sen kom vår son 18 veckor för tidigt i vecka 22. Vi har varit på sjukhus sedan 39 januari. Hon har inte gnällt enda gång om nånting. Bara varit stark och satt vår son först och funnits där för honom hela tiden alltid. Min fru är verkligem världens bästa mamma! Vill ge henne nåt fint på hennes första Mors Dag som mamma <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna