VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LÖRDAG IGEN

Lördag för andra dagen i rad känns det som idag, visst? Och det gillar vi förstås! Idag har vi dessutom lånat Elion en stund nu fram till i eftermiddag för F skulle på någon träningsgrej.

M har åkt ut till stugan, han kände sig som ett barn innan julafton igår kväll sa han haha. Han ska ju bygga hela huset själv men det är såklart de synliga förändringarna som han tycker är allra roligast, inte dra rör och isolera och så. Och nu ska väggarna börja sättas upp, mellan badrummet och vårt sovrum!

Igår följde jag och Idun med honom till Byggmax för att köpa reglar och isolering och så var vi ute i stugan och lämnade det där så att han skulle slippa lägga tid på det idag. Senare på eftermiddagen joggade jag bort till gymmet för träning och det var bästa träningen hittills. Ja sen efter graviditeten alltså ;). Körde 40 minuters kondition på olika maskiner innan styrka och det roligaste var att göra nypremiär på rullbandet. Gick och joggade i intervaller. Mjukstart it is. Men vad SKÖNT att vara på väg tillbaka!

 

IMG_5646.JPG

Idag har jag på mig topp från Odd molly och jeans från H&M. Kommer fortfarande inte i mina gamla jeans så dessa sköna används ofta.

      

Missa inte tävlingen med de fina örhängena i potten! Jag älskar silversmycken OCH stjärnor så dessa blev snabbt favoriter. Tänkte på tävlingsupplägget, eftersom inte alla har instagram tycker jag det är okej om ni som inte har det gillar Sahara Silver på Facebook istället. Men instagram i första hand!

 

 

Mina älsklingar just nu!

Alltså på gymmet igår… Jag höll på att dö av skratt! M skickade en videosnutt på Idun som höll på med nummer två, hon tog i kan man säga utan att säga för mycket. ”Hej mamma jag gör nåt till dig”. Messade med Karro i samma veva så var tvungen att skicka vidare den till henne och hon höll ju också på att skratta ihjäl sig.  Alltså folk måste ju undrat vad jag var för knäppis, det är ju ungefär i samma klass som att fnissa åt poddar på promenader hehe… I alla fall så skrev hon sen att det värsta är att hon är så lik mig så nu vet hon hur jag ser ut också. Då dog jag på riktigt av skratt för en stund!


Kommentarer


  1. Helena 2 maj, 2015 on 10:49 Svara

    Så fina bilder på dina barn! Lite små farligt för en annan å se bebisar, jag vill direkt ha en till igen 🙂

  2. C 2 maj, 2015 on 11:23 Svara

    En tanke bara (har tränat med PT efter graviditet som intygar):
    Att jogga är bland det mest belastande man kan göra för bäckenet och organen som finns där inne. Det krävs många veckors inre styrketräning/knipövningar etc innan bäckenbotten ”håller” för att jogga. Akta dig för framfall etc… Appen ”Mammamage” är bra!

    • Evelina 2 maj, 2015 on 12:39 Svara

      Jag har gått många mil varje vecka och styrketränat några veckor och det kändes ok? Men jag tar det som sagt vääldigt lugnt fram till efterkontrollen så att allt ser ok ut 🙂

    • Johanna 5 maj, 2015 on 19:18 Svara

      Läste det precis på Olgas (mammafitness) facebooksida, att man ska ta det försiktigt med löpning då det kan skada mer än vad det ger om man inte har tränat upp bäckenet osv. Jag brukar gå på coreträning, ett pass där man jobbar med musklerna inifrån, kan verkligen rekommendera det! 🙂 Vill bara säga att detta är ingen kritik emot dig, utan ville bara dela med mig av att det är viktigt med detta vid löpning, gäller även de som inte har fött barn utan börjar med löpträning utan att ha tränat upp kroppen för att klara av den belastningen först.

  3. Emma 2 maj, 2015 on 11:35 Svara

    Nämen vad kul att hitta till din blogg! Tyckte jag kände igen dig!

    Var och tittade på barnvagn med min sambo och du hjälpte oss! Nu är det ett tag sedan, vi var i ungefär samma bf månad! Vi blev i alla fall supernöjda med vagnen! Och ett plus var ju att du var så gullig som försäljare! Lycka till med socionomstudierna!

    Kram en annan socionom i Jönköping!

    • Evelina 2 maj, 2015 on 12:40 Svara

      Där ser man! Vad härligt att ni trivs med vagnen 🙂 vilken är det?
      Tack söta du för fina ord!
      Kramar

  4. Jennie-Hemmafru 2 maj, 2015 on 12:41 Svara

    Skitkul 🙂

  5. Emma 2 maj, 2015 on 12:51 Svara

    Emmaljunga Viking. Med liten bil blev den perfekt för oss och vår lilla tjej! ☺️

    • Evelina 3 maj, 2015 on 19:58 Svara

      Ja då är den perfekt, minsta vagnen ihopfälld i stort sett 🙂 Då kanske vi ses nån mer gång, hojta till isf!
      Kram

  6. Monika 2 maj, 2015 on 14:16 Svara

    Önskar också lite egentid. Min son gråter hjärtskärande efter 5 min hos pappa. Tar inte napp än och sover bara i min famn. Efter 7 veckor väger jag mindre än innan graviditeten.

    • Evelina 3 maj, 2015 on 19:57 Svara

      Men åhh…. Hoppas det snart vänder för er!! Styrkekramar

  7. Milla 2 maj, 2015 on 16:02 Svara

    Sötisar

  8. Emma 6 maj, 2015 on 10:10 Svara

    Det gör jag

    • Emma 6 maj, 2015 on 10:11 Svara

      Det gör jag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna