VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

7 VECKOR!

Jag och mitt lillhjärta som fyller sju veckor just idag!

 

Vi har gått på promenad till köpcentret – träffade Cintya på hennes rast, inhandlade grejer till inbjudningskort och mötte upp pappa M efter han slutat jobbet. Jag hittade en jättefin vit spetsklänning (på Veromoda) som jag köpte hem för att prova här om nån vecka igen (minskar ju fortfarande lite överallt på kroppen) men den kan vara perfekt att packa ner till NY. Tänker en finare men enklare vit klänning till kvällen på bröllopsdagen när vi ska ut på stan och fira. Återstår att se om det blir denna!

Sen åkte vi hem, lagade mat och nu står en kladdkaka i ugnen! Jag blev akutsugen vilket inte alls är likt mig som inte är särskilt förtjust i bakat men imorgon väntar besök så det passade ju bra ändå ;).


Kommentarer


  1. Jennie-Hemmafru 1 maj, 2015 on 09:36 Svara

    Stora tjejen nu ju =)

  2. Tilda 1 maj, 2015 on 18:06 Svara

    Ska Idun heta något mer än Idun? Vilket efternamn får hon? ditt eller M’s? Har Elion ditt eller F’s efternamn? Hur tänker du kring namn och efternamn? ☺️

    • Evelina 3 maj, 2015 on 10:13 Svara

      Ja hon har två namn till – Idun Anna Viktoria – och mitt efternamn precis som Elion. Jag vill verkligen att barnen ska ha samma efternamn, det är väl det viktigaste för mig kring efternamn :).

  3. Elina 1 maj, 2015 on 19:40 Svara

    Hej! Min lilla blir 6 veckor imorn och jag har slutat minska i storlek… Det jag gick ner försvann första veckan, men de sista tre, fyra kilona är oförändrade de senaste veckorna. Vill inte hetsa, men tycker att det är irriterande… Iofs bantar jag inte, men tänker ändå på att äta bra… :-/ hur gör du?

  4. Marie 1 maj, 2015 on 21:00 Svara

    Men du är väl för söt 😀 ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna