VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGENS HÖJDPUNKT

Dagens höjdpunkt var att träffa fina Cintya! Jag och Idun tog en promenad och mötte upp henne på hennes lunch. Nästa vecka ska vi försöka få till en ny dejt och då kanske med barnen i stadsparken, längtar redan!

    

Titta så fina kläder Idun fick av Cintya! Allt från Lindex. Lindex och Kappahl har de bästa babykläderna tycker jag. Till Elion handlar jag helst på H&M men deras babyavdelning har inte imponerat på mig.

 

Denna urgulliga klänningsbodyn köpte jag på Kappahl medan vi väntade in Cintyas rast.

Nu blir det soffmys med min man, eller ja, om nästan 4 månader är han ju det ;)… Så sambomys it is! Idun ligger i sitt babygym på soffan brevid och sparkar och viftar och pratar. Imorgon ska hon och jag på utflykt och det längtar jag också efter, vi ska åka till lillasyster i staden där jag växte upp.


Kommentarer


  1. Alexandra 28 april, 2015 on 19:49 Svara

    Jättefina kläder! Men har så svårt med vingar på barnkläder

  2. Hjärtebarnsmamman ♥ 28 april, 2015 on 20:53 Svara

    Säger precis som föregående, kan inte alls med vingar på barnkläder även om det kan vara ett fint plagg ändå.
    Bodyn underst, sååå fin! <3

  3. Ann 29 april, 2015 on 07:24 Svara

    Håller med dej fullständigt!
    Hm är bra till lite större barn.
    Men Lindex och Kappahl har haft väldigt fina sommarkläder till min 5-åring .
    Lindex är outstanding till bäbisar!! Kram

  4. Linn 29 april, 2015 on 08:18 Svara

    Hej Evelina,
    Vi hade en mailkonversation i förra veckan och jag svarade på ditt mail i fredags morse. Ville bara dubbelkolla att du har fått det? Jag vet att det första mailet nämligen hamnade i din skräppost.
    Ha en fin dag! /Linn

  5. Cintya 29 april, 2015 on 08:48 Svara

    Om man väljer att förknippa vingar på babykläder till ngt negativt så är man nog både trångsynt och negativ. Eftersom min sexåriga dotter tyckte den var så himla söt och valde den så kanske ni har ngt att säga om det också? Jag som har förlorat ett barn reagerar inte ens på vingarna negativt. Skillnad på folk och folk tydligen

  6. J. 29 april, 2015 on 09:18 Svara

    Varför tar du så illa upp Cintya? Tycker att bodyn är söt(guld, om jag ser rätt, och rosa är en fin kombination!) men förstår dem som inte gör det, och det är väl inte hela världen? Alla tycker olika och ska man börja försvara varje liten sak folk inte gillar som du gör, då får man hålla på ungefär resten av sitt liv. Lite onödigt att dra in huruvida man skulle skuldbelägga din dotter eller inte, klart ett litet barn bara ser vingarna för vad de är(typ Tingeling) men att man som vuxen kanske förknippar det med något större och tyngre. Bara att släppa och gå vidare! 🙂

  7. hanna 29 april, 2015 on 14:43 Svara

    det är ju jättefint med vingar.
    jag själv kallar mina älskade för små änglar?
    inget negativt i det,fina symboler helt enkelt.

  8. Men så härligt, och fina kläder!

    Du vet dom där LEO byxorna från AFIS4476 du hade på dig för ett tag sen, jag har inte riktigt kunnat släppa dom ur tankarna, dom är ju så grymt snygga! NU såg jag att dom fanns till halva priset så jag kunde inte hålla mig längre 😀 Så tack för att du visar upp dina härliga kläder så vi andra får inspiration 🙂

    KRAM

    • Evelina 29 april, 2015 on 15:21 Svara

      Åh du kommer bli så nöjd, alltså de är helt äckligt sköna haha…
      Bara roligt att få tipsa, gillar ju själv att få tips från andra 😉
      Kramar

  9. Alexandra 29 april, 2015 on 16:21 Svara

    Såg att hela min kommentar inte kom med vilket gjorde att någon kommentar tillbaka blev lite väl hård…det jag också skrev var att jag har svårt för det för att jag för flera år sedan var med om ett barn som tyvärr inte fick vara med oss här på jorden. Tråkigt att kommentaren blev så hård=(

  10. Sandra 1 maj, 2015 on 07:46 Svara

    Håller med J här, det var ingen som klagade på dig C heller. Utan de skrev bara att det är fint men att de har svårt med vingar. Tycker du överreagerade.

    Bara för att du inte reagerar negativt är väl så att inte andra gör det? Du vet väl inte hur andra mår? Alla har rätt att känna som de gör.

    Och inga snyftinlägg nu här tack om att tjejer ska stötta varann. För de kommentarerna ovan var inte elakt skrivna på något vis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna