VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HELLO THERE FRIDAY!

Veckans bästa dag är här, inte för att det är någon skillnad på dagar för mig just nu egentligen, men även när jag jobbar är fredagar liksom fredagar. Borde nog tänka mer att den där fredagskänslan faktiskt kan finnas alla dagar ;)… Det känns som att det var längesen vi hade ledigt tillsammans, ja det var vid Iduns födelse för nu har M haft extra jour och i helgen är det ordinarie jourhelg. Men vi har planerat helgen med roligt ändå, vi andra, och så håller vi tummarna för att M också kan vara med.

Det blir mycket husplanerande och projektdrömmande för oss just nu och vi är överens om att bocka av ett par grejer nu den här sommaren och sen bo in oss innan vi gör mer. Måla takpanel (vissa rum är bara vitlaserade) och väggar vita och riva en eller två väggar för att öppna upp mellan kök/vardagsrum/matplats är det vi ska försöka hinna så snabbt som möjligt efter det att vi har fått tillträde. Två veckor har vi ordnat med att vi får dubbla boenden så att vi kan göra undan så mycket som möjligt innan vi flyttar över möblerna.

 

20401563

ML_20401563_1

Denna urgulliga tapet har vi köpt på Rusta till Iduns rum, hon kommer ha den på 1,5 vägg kan man väl säga (jag tänker att den liksom ska rama in sängen) och så vit färg på övriga väggar.

 

MS_20401525_1

F_20401525_3

Och Elion har önskat den här tapeten (finns också på Rusta), jakt och vilda djur är hans grej nu och jag tänker att denna passar i alla fall ett par år framåt. Annars är den ju så billig att det bara är att tapetsera över ;).

Dagens plan är för min del först och främst att hålla mig vaken, är galet trött för det blir ju rätt stor skillnad att ha morgonpigga Elion hemma mot att bara ha en liten bebis som man kan passa på att slumra ihop med även på morgonen ;). Övriga planer är att få frisk luft, köpa barnvagnsmobil och en tunnare bomullsmössa till Idun (hon är väldigt varm av sig precis som sin far och sen är ju faktiskt våren här på riktigt nu) och sen tror jag nästan att klockan har hunnit bli 15 och förhoppningsvis kommer M hem då så vi får vara tillsammans allihop (fast nu ringde han precis och har tydligen redan jobb därefter).


Kommentarer


  1. Sandra 10 april, 2015 on 10:07 Svara

    Rustas tapeter är bra, och snygga. Mycket finare många ggr än de som är dyrare. Urgullig tapet med ugglor 🙂
    Vi hittade en fin tapet med Mimmi på Bauhaus (dottern älskar mimmi) så hon har den som fondvägg och sen resten rosa. Älskar dotterns rum med olika rosafärgar, är så varmt och fint 🙂

  2. Carolina 10 april, 2015 on 10:58 Svara

    Ja, fredasg är ALLTID fredag. Även fast jag jobbar söndag 😉
    Gud ja, de blir så varma i vagnen. Minns att jag tänkte att folk skulle tro att jag klädde dem för tunt, men de alstrar ju värme de där små 🙂

  3. Väntartredje 11 april, 2015 on 17:34 Svara

    Ja, visst är det stor skillnad med spädbarnstiden då man har barn sedan tidigare? 🙂 Men du kan ju vila extra då Elion är hos F. 🙂 Själv väntar jag nr 3 och undrar hur första tiden med två små + bebis blir. Alla tre på heltid, Hihi. Men vi är ett bra team jag o mannen, så det ska nog gå. 🙂 mysig tid är det iaf, än om man är galet trött! 🙂 Idun är så fin! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna