VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SJÄTTE

Och så får vi ännu en solig påskdag, den sista innan vardagen är tillbaka. För oss har det kanske inte märkts av så mycket att det varit påsk eftersom M har fått rycka in på jouren men visst har vi fått njuta ledigt tillsammans också. Han fick åka in i morse också så jag och Idun har en mysmorgon bara vi två. Jag har fått duscha, tvätta och dammsuga medan hon sov. Det är ju lite synd att man inte har visning av lägenheten varje vecka, för lägenheten har ju aldrig varit så fin som då! Nu känns det inte ens kul att ta tag i städningen eftersom vi ”ändå ska flytta snart” haha.

Har nog glömt att berätta vad som hände för några dagar sen när jag var lite väl trött? Jag TAPPADE MIN NYA IPHONE I TOALETTSTOLEN! Hade den i bakfickan efter en promenad och skulle dra ner byxorna och så plask. Den verkade fungera först men sen märkte jag när vi testade den att det blir inget ljud vid meddelanden och jag hör inte den som pratar vid samtal. Men det var det enda. Då i alla fall. Nu får den vara avstängd ett par dagar och om det fortfarande ”bara” är det felet så känner jag som tur är en som kan laga just det (Elions kusiners pappa). Halleluja moment när jag fick veta det!


large

Idag är det fem månader tills vi gifter oss! Jag har ju varit gift innan, och jag har även sagt att jag aldrig ska gifta mig igen. Men så träffade jag M och kan inte tänka mig något mer självklart än att lova honom resten av mitt liv. Man vet aldrig vad som händer men jag har lärt mig av det som varit och kan inte tänka mig ett liv utan honom. Det finns liksom inte.

Vårt mål är att boka hotell innan dagen är slut och sen är nästa projekt att hitta min klänning. Har nog ändrat mig ungefär en hundra gånger så vi får se var det slutar ;)…


Kommentarer


  1. Malin 6 april, 2015 on 10:28 Svara

    Lägg mobilen i en påse med ris. Riset suger åt sig av vätska. Kan funka!

    • Evelina 6 april, 2015 on 10:36 Svara

      Den ligger i en påse med ris faktiskt men ska den liksom ligga dränkt i ris? Eller ris runtom?

  2. Johanna 6 april, 2015 on 10:49 Svara

    Jag tappade ner min mobil i handfatet som var fullt med vatten, fick panik! Haha. Plockade ut alla delar och använde hårfönen (säkerligen helt fel) och blåste alla delar torra, den fungerade som vanligt efter det!

  3. Sanna 6 april, 2015 on 11:13 Svara

    Som andra sagt. Lägg i okokt ris!

    Angående NY, bloggen matplatsen har varit där i helgen. På hennes instagram bla finns massor med tips på fina restauranger mm ☺️

  4. Sandra 6 april, 2015 on 11:52 Svara

    Min sambos mobil badade också, den fick ligga helt dränkt i okokt ris i 3-4 dagar. Innan startade den inte men sen så fungerade den utan problem i över ett år.

  5. Sandra 6 april, 2015 on 11:54 Svara

    Skickade innan jag skrev klart.. Vissa sidor på internet skriver att riset varken gör till eller från, men för oss(och andra här ser jag) och många andra så jag tror absolut på det.

    Vänta några dagar och se sen. Så irriterande bara att vara utan mobil.

  6. Joysan 6 april, 2015 on 13:40 Svara

    Härligt med bröllopsplaneringen

  7. JUNITJEJ 6 april, 2015 on 13:42 Svara

    Så irriterande med telefonen! Hoppas du får den lagad!

  8. Veronica 6 april, 2015 on 17:38 Svara

    Råkade duscha min i magsjuketider. Hade samma problem med ljudet som du men efter några dagar funkade den igen och sen gick den två år tror jag!

    • Evelina 6 april, 2015 on 19:22 Svara

      Åhh hoppas att jag har samma tur!!!!!

  9. Karin H Strandberg 6 april, 2015 on 17:39 Svara

    Hejsan,
    Tack för en fin blogg. Läser den väldigt ofta, men kommenterar aldrig 😉
    Hur som helst, jag kände bara nu att jag måste bara nämna för dig att om du låter en ”icke auktoriserad Apple reparatör” fixa telefonen så kommer all övrig ev garanti du har på telefonen att försvinna…
    Ohh nu vill jag inte låta som en besservisser, jag jobbar med Apple och får ofta träffa kunder som lagat sin telefon någonstans och sen får de reda på att garantin försvunnit och de blir så ledsna då.
    Så jag ville bara nämna det för dig, sen gör man ju såklart som man vill.
    Men det var bara en lite blänkare till dig 😉

    Grattis till er fina lilla diamant och jag önskar dig en fin söndag kväll!
    Kram

  10. Johanna 6 april, 2015 on 18:18 Svara

    Älskar att ni gör allt (sambo, bebis, hus osv) så ”fort” för vi är exakt likadana haha. Längtar tills han friar nu bara! Har dock sagt att det får vänta tills bebis är ute för då vill jag dricka champagne!!:)

  11. Emma 6 april, 2015 on 23:00 Svara

    Tänk att ni ska få gifta er i NY! Det kommer bli helt fantastiskt och du kommer vara den finaste bruden.
    Jag och min man reser i USA nu och när jag känner att jag behöver dos av det som är hemma (och inte är vänner/familj) så går jag in på din blogg Evelina och får så mycket frid. Älskar den vardag du beskriver och hur ömt du verkar ta vara på varje dag, så borde vi alla leva. Tack för din inspiration och den du är!

    KRAM
    Emma

  12. Anna 7 april, 2015 on 13:01 Svara

    Kolla med din hemförsäkring! Jag har drulleförsäkring i min hemförsäkring.
    Visst nån tusenlapp i självrisk är det ju men en Iphone kostar ju mer än det.
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna