VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SHORT

Hej vänner! Idag skiner solen igen och det underlättar för trötta föräldrar såklart, inatt hade vi en liten tjej som hade ont i magen de sista timmarna men det löste sig bra på morgonkvisten ;). Storebror är på förskolan ett tag till, M har målat och donat med diverse och jag har väl inte gjort mer än att duscha och mysa med Idun. Vi tänkte bege oss ut på en promenad nu innan lunch i alla fall, njuta av vårsolen!   

Tog ur löshåret och klippte av ett par centimeter på mitt egna hår igår. Bad om en tjock, rak kant på håret för då tycker jag det känns allra fräschast!

KRAM


Kommentarer


 1. Beatrix 24 mars, 2015 on 11:45 Svara

  Tjejer!! Därför är det så viktigt att göra mammografi: http://nyheternasverige.se/undersokte-brosten-visade-sig-vara-en-karl/

 2. Beatrix 24 mars, 2015 on 11:45 Svara

  Tjejer!! Därför är det så viktigt att göra mammografi: http://nyheternasverige.se/undersokte-brosten-visade-sig-vara-en-karl/

 3. DeMarkey 24 mars, 2015 on 12:57 Svara

  Vad fin du ser ut, så fräsch och fin

 4. DeMarkey 24 mars, 2015 on 12:57 Svara

  Vad fin du ser ut, så fräsch och fin

 5. Suzanne 24 mars, 2015 on 16:24 Svara

  Jättefint o fräscht, ser otroligt tjock ut!
  Funderar på att göra mig mörk jag oxå, min utväxt nu när jag ammar är så mörk att det ser helt galet ut 😉 Billigare är det oxå, lättare att färga hemma än vad massor med ljusa slingor är.

  Kram

  Ps, fin topp! Vart är den ifrån?

 6. Suzanne 24 mars, 2015 on 16:24 Svara

  Jättefint o fräscht, ser otroligt tjock ut!
  Funderar på att göra mig mörk jag oxå, min utväxt nu när jag ammar är så mörk att det ser helt galet ut 😉 Billigare är det oxå, lättare att färga hemma än vad massor med ljusa slingor är.

  Kram

  Ps, fin topp! Vart är den ifrån?

 7. J. 24 mars, 2015 on 17:11 Svara

  Alltså vem är det som lämnar kommentarer om alla dessa fejk-artiklar? Är det något internt? :-p Håret blev hur som helst jättefint! :-)

 8. J. 24 mars, 2015 on 17:11 Svara

  Alltså vem är det som lämnar kommentarer om alla dessa fejk-artiklar? Är det något internt? :-p Håret blev hur som helst jättefint! :-)

 9. Annika 24 mars, 2015 on 21:02 Svara

  Jättesnygg i håret! Jag blir alltid lika sugen på att klippa kort när jag ser såna frisyrer, men mitt är sååååå långt och det känns inte så kul om man skulle ångra sig sen haha… För mesig! Ha en bra kväll :-)

 10. Annika 24 mars, 2015 on 21:02 Svara

  Jättesnygg i håret! Jag blir alltid lika sugen på att klippa kort när jag ser såna frisyrer, men mitt är sååååå långt och det känns inte så kul om man skulle ångra sig sen haha… För mesig! Ha en bra kväll :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna